Equipaments i serveis
 
Versió per imprimir
Comissaria de la Policia Local
On trobar-nos
 • Horari:

  Els tràmits administratius a les dependències de la Policia Local s'hauran de fer amb cita prèvia.

  L'atenció presencial es farà de dilluns a divendres, sota cita concertada.

   

  Ateses les circumstàncies actuals derivades de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, les oficines d'atenció ciutadana de la Policia Local per la realització de tots els tràmits i procediments administratius així com per la interposició de denuncies s'hauran de realitzar mitjançant la sol·licitud de cita prèvia.

  El telèfon de contacte per a consultes i/o sol·licitar la cita prèvia és el 935552412.

policia local
 • La Policia Local ocupa des de finals d'octubre de 2009 unes noves dependències situades a l'edifici de l'antic escorxador, al passeig de Marià Estrada. L'edifici del segle XIX ha estat acuradament rehabilitat, respectant la seva estructura original. L'equipament es completa a una nova edificació situada a la part posterior, un aparcament i una zona ajardinada. La remodelació de l'antic escorxador ha comportat, entre d'altres actuacions, la consolidació de les estructures i l'eliminació de les humitats, l'ampliació de les entrades de llum natural, la neteja i restauració de les peces de pedra, l'aïllament exterior, així com la renovació de la coberta. El resultat és un espai de 150 m2 amb planta baixa i altell. En la planta baixa està situada la recepció i l'oficina de recepció de denúncies, que són els espais d'atenció a la ciutadania. A més, hi ha la sala dels caporals, el despatx del regidor de l'àrea, el calabós i el lavabo. A l'altell s'ubiquen els despatxos del sot inspector i de l'administrativa.
  L'edifici de nova construcció, de 148 m2, és un espai funcional, modern i lluminós que, entre d'altres espais d'ús exclusiu de la plantilla, acull la sala de descans, els vestidors i una sala polivalent amb capacitat per una trentena de persones.

  Les instal·lacions disposen d'un aparcament, per a les persones usuàries i els vehicles policials, i d'una zona ajardinada. Estan dotades de sistema de videovigilància, alarma, climatització i xarxes de ràdio, telefonia i informàtica.

Pujar al principi de la pàgina