X
Avis serveis AOC
Ordre del dia del Plens municipals
Publicat el 25 de maig de 202125.05.2021
Versió per imprimir
Ordre del dia del Ple ordinari que se celebra aquest dijous, 27 de maig, en format virtual
La sessió es podrà seguir en directe des d'aquest enllaç
  • * Aquesta sessió del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc el dia i l'hora abans esmentats, se celebrarà telemàticament en virtut d'allò disposat per la disposició addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de març i del vigent apartat 3 de l'article 46 de la LRBRL.
  • Ordre del dia del ple del 27 de maig de 2021

    Ordre del dia del ple del 27 de maig de 2021

    Fitxer: Ordre_del_dia_del_ple_del_27_de_maig_de_2021.pdf

    Format: Acrobat-PDF
    Pàgines: 1
    Mida: 280.18 kB

    La ciutadania podrà fer preguntes al Ple des del canal Youtube de l'Ajuntament    

    Per tal de complir les mesures sanitàries establertes per evitar la propagació de la Covid-19, des del mes de març de 2020 les sessions plenaries de l'Ajuntament es fan de forma telemàtica i es retransmeten en directe des del canal Youtube de l'Ajuntament, on es queden penjats els vídeos perquè qui vulgui pugui tenir accés a la sessió en diferit.

    Amb aquest format telemàtic i sense presència de públic, les intervencions de la ciutadania, que són habituals al final de cada sessió plenària, no es poden realitzar.  Per tal de resoldre aquesta situació, des del Ple de novembre s'ofereix a la ciutadania que segueixi el Ple l'opció que, al finalitzar la sessió, pugui dirigir preguntes al Consistori en directe, escrivint les qüestions que es vulgui plantejar en el canal Youtube de l'Ajuntament. 

Pujar al principi de la pàgina