Ordre del dia del Plens municipals
Publicat el 26 de gener de 202126.01.2021
Versió per imprimir
Ordre del dia del Ple de l'Ajuntament que se celebra aquest dijous 28 de gener a les 19.30h de forma telemàtica
Podeu escoltar el Ple en directe des de l'aquest enllaç
 • Aquesta sessió del Ple de l'Ajuntament, que tindrà lloc el dia i l'hora abans esmentats, se celebrarà telemàticament en virtut d'allò disposat per la disposició addicional tercera del Decret Llei 7/2020, de 17 de març i del vigent apartat 3 de l'article 46 de la LRBRL.
 • Ordre del dia Ple del 28 de gener de 2021

  Ordre del dia Ple del 28 de gener de 2021

  Fitxer: ORDRE_DEL_DIA_Ple_del_28_de_gener_.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 1
  Mida: 279.81 kB

  La ciutadania podrà fer preguntes al Ple des del canal Youtube de l'Ajuntament    

  Per tal de complir les mesures sanitàries establertes per evitar la propagació de la Covid-19, des del mes de març de 2020 les sessions plenaries de l'Ajuntament es fan de forma telemàtica i es retransmeten en directe des del canal Youtube de l'Ajuntament, on es queden penjats els vídeos perquè qui vulgui pugui tenir accés a la sessió en diferit.

  Amb aquest format telemàtic i sense presència de públic, les intervencions de la ciutadania, que són habituals al final de cada sessió plenària, no es poden realitzar.  Per tal de resoldre aquesta situació, des del Ple de novembre s'ofereix a la ciutadania que segueixi el Ple l'opció que, al finalitzar la sessió, pugui dirigir preguntes al Consistori en directe, escrivint les qüestions que es vulgui plantejar en el canal Youtube de l'Ajuntament

Pujar al principi de la pàgina