Escrit Alella Primer-CP febrer 2019: "Ciutadania"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Lluny queden les eleccions de 2015 i ara tan sols prop de quatre mesos perquè finalitzi aquest mandat. Un mandat que ha estat sobretot marcat pel procés per la independència de Catalunya, per diferents eleccions i un referèndum que no han acabat donant cap solució al problema polític que estem vivint a Catalunya i Espanya. 

    Però també ha estat un mandat en el que s'ha fet molta feina mentre hem estat a govern fins octubre de 2017. Un pacte de govern que es va trencar en un moment en que el sentiment territorial estava en el seu punt més àlgid. 

    El que voldríem posar en valor; però, és la feina feta els anys que hem estat a govern i que queda palesa en la bona gestió que hem dut a terme a l'hora de portar endavant els projectes que en el seu dia presentàvem en el nostre programa electoral i que vàrem poder reflectir en el PAM actual.

    Per a nosaltres, el benestar social i la promoció econòmica junt amb la creació d'ocupació, són eixos cabdals que marquen la nostra manera de fer política, per això era molt important donar continuïtat a projectes com les jornades d'emprenedoria Enlaira't, o les activitats de dinamització comercial, tenint com a prioritat principal, dotar de bons recursos l’àrea de serveis a les persones. Però també és important que el Pla Local de Salut que havíem impulsat des d'aquesta àrea quan érem a govern estigui arribant a la seva fase final. D'altra banda vàrem poder impulsar un projecte esportiu transversal amb noves activitats esportives, incrementant els nombre d'usuaris de l'EIE o veient finalment fer-se realitat la remodelació del camp municipal d'esports. 

    D'aquest mandat, ens faltarà saber quan podrà entrar en funcionament el nou espai sociocultural, i que sens dubte, ens agradaria que es dotés de bons continguts, per acostar la cultura a tothom, amb teatre de qualitat, dansa, música i cinema.

    Caldrà estar atents a com es desenvoluparà el creixement del nostre municipi segons el POUM i dotar d'habitatge social per a la nostre gent jove perquè Alella continuï sent un poble intergeneracional i viu en tots els aspectes.

Pujar al principi de la pàgina