Filtrar esdeveniments
Escrit Alella Primer-CP gener 2016. La carta als Reis d'Orient
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Tot just comencem un any nou i amb l'inici d'aquest ens omplim de desitjos perquè el recent estrenat 2016 sigui millor que l'any que deixem enrera.
    Malgrat que en reiterades ocasions, el grup d'Alella Primer-CP sempre hem dit que tractariem només tot allò relacionat amb el fer diari del nostre poble, aquesta vegada ens agradaria poder fer un breu apunt, a través d'aquest escrit mensual, sobre les incerteses que se'ns presenten en aquests nous temps en l'àmbit de la política de Catalunya i d'Espanya. I és que el bon funcionament dels nostres ajuntaments en depèn en bona part del resultat dels nous governs que es puguin formar tant en el Parlament català com en el Congrés dels diputats a Madrid. En el moment d'escriure aquestes línies encara no hi ha acords per cap de les bandes, deixant el país sense governabilitat executiva i posant per davant un camí d'incerteses en el que l'única solució possible seria tornar a convocar novament unes eleccions.
    Si poguéssim fer la nostra carta als Reis d'Orient senzillament els demanariem, per aquest any nou, consens i presa de decisions fermes per arribar a acords de funcionalitat i formar governs capaços de transformar la inestabilitat actual en estabilitat i governar per a tothom. Cal amplitud de mires i visió de futur i per això també volem demanar als reis d'orient que s'ens permeti treballar per un món on hi hagi una real igualtat d'´oportunitats, on l'educació no depengui de la ideologia sinó de la voluntat  de preparar a les persones per fer una societat més justa i millor, una societat sensibilitzada amb el medi ambient i en que els valors humans estiguin per davant de qualsevol injusticia social, econòmica o territorial, tot començant des del nostre poble.
    M'agradaria tancar aquestes línies amb un record al nostre amic i company, Joan Ramón Pallàs, per la seva manera de ser, pel seu suport a Alella Primer, per la seva implicació, la seva capacitat de treball i el seu optimisme en tot allò que es proposava; tant en la seva feina com en els temes de cooperació internacional o com a Cònsul de Malawi i que de ben segur les companyes i companys d'aquesta agrupació tenim i tindrem sempre present.

    Els millors desitjos per aquest nou 2016.

Pujar al principi de la pàgina