Filtrar esdeveniments
Escrit Alella Primer-CP febrer 2016. El Pla d'Actuació Municipal
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Després d'haver obert un procés de debat i de valoració amb la ciutadania, amb les entitats i amb els diferents grups polítics del consistori, definitivament, el passat 22 de desembre vàrem aprovar el Pla d'Actuació Municipal per aquest mandat 2015-2019. Aquest Pla d'actuació, és un document que té com a punt de partida l'acord que es va signar el juny de 2015 entre les formacions d'ERC+SxA i Alella Primer-Candidatura de Progrés i en el qual s'hi troben incorporats els projectes i accions a realitzar juntament amb la seva calendarització, durant els pròxims quatre anys. Definit en vuit àmbits diferents, el document recull la voluntat de millora de la realitat del nostre municipi, començant per incentivar la participació i les noves tecnologies, per tal de fer aquesta administració més transparent i afavorir la regeneració democràtica.
    Entre d'altres aspectes, reforça l'àrea d'atenció a les persones per fer front a les desigualtats, la pobresa i l'exclusió social. Es potencia l'educació com a eix de progrés, impulsant el coneixement, la formació, la creativitat i la innovació, posant especial atenció en els i les joves, que tant estan patint la falta de projectes de futur. Fent que l'esport formi part del dia a dia de la gent, com una eina que promou la socialització, la integració i cohesió social i millora la nostra salut. D'altra banda, s'incrementa el suport a l'emprenedoria, apostant per la competitivitat del comerç local, el turisme i els serveis, fent el possible per reactivar l'economia i impulsar la creació de més i millors oportunitats d'ocupació en el municipi. Fomentar la cultura, tant des de l'ajuntament com amb la col·laboració de les diferents entitats que contribueixen a mantenir-la. L'inici de la construcció del nou Espai Cultural i de l'equipament de l'entitat del Casal d'Alella n'és un exemple i un dels projectes del PAM que ja s'està tirant endavant.
    Alella Primer-CP, des del primer moment, hem agafat el compromís de dur a terme tot allò que des de les nostres àrees tenim responsabilitat directe així com també amb la resta d'accions que han de fer-se efectives en aquest mandat. La importància del treball fet des del govern de manera transversal entre les diferents àrees permetrà que aquest Pla d'Actuació Municipal assoleixi amb èxit els seus objectius.

Pujar al principi de la pàgina