Filtrar esdeveniments
Escrit AP-CP abril de 2017: "Avancem"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Càmeres de seguretat. Des del grup municipal d'Alella Primer-Candidatura de Progrés volem felicitar la tasca de la nostra policia local que, amb l'ajuda de les càmeres de seguretat que tenim instal·lades en diferents punts del terme municipal, ha pogut detenir un ciutadà albanès, presumptament responsable de diferents robatoris perpetrats a la nostra localitat. Des de la nostra posició de grup polític que forma part del Govern d'Alella, seguirem donant suport a les mesures en inversió en matèria de seguretat, les quals comencen a donar resultats satisfactoris.

    Al costat dels emprenedors: economia circular. Com ben bé sabeu, del 3 al 5 de maig, celebrem la tercera edició de les Jornades d'Emprenedoria, conjuntament amb els municipis veïns de Teià i del Masnou. Fer costat als emprenedors és al nostre ADN polític atès que és una injecció que ajuda a créixer l'economia productiva, a la vegada que es generen noves oportunitats de feina.

    Enguany aquestes jornades se centren en l'economia circular. Volem donar a conèixer aquest nou paradigma econòmic -i social- que planteja reduir l’ús de matèries primeres i d'energia, reutilitzar els recursos i reciclar els residus. Es tracta de canviar el sistema de producció lineal, basat en l'obtenció de matèries primeres, la producció, el consum massiu i la generació de residus per un model centrat en l'extracció, fabricació, reciclatge i reutilització.

    Més hores de pediatria. Estem treballant insistentment per millorar el servei de pediatria a Alella. Ho fem de la mà de la nostra diputada al Parlament, Alicia Romero, que ha aconseguit que s'aprovés, en aquest sentit, una esmena en els pressupostos de la Generalitat, a la qual JxSí hi ha votat en contra. Seguim fent els contactes que toqui per assolir aquest objectiu i minimitzar aquest dèficit assistencial que patim a Alella.

Pujar al principi de la pàgina