Filtrar esdeveniments
Escrit AP-CP març de 2018: "Seguim"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    En aquest darrer Ple finalment vàrem aprovar el nomenament de Raúl Morales com a nou síndic municipal de greuges d'Alella. Contents que tant el reglament de la Sindicatura com l'elecció de la persona en qui recau la figura de síndic hagin estat aprovats per unanimitat fruit del consens entre els diferents grups municipals, fet prou important donada la figura que representa, ja que el síndic ha de complir les seves funcions amb independència i objectivitat entre la ciutadania i l'administració per tal de mediar i resoldre qualsevol gestió amb l'ens municipal. En ell recau la tasca de defensa i protecció i les llibertats públiques de la ciutadania en les seves relacions amb l'Ajuntament i els seus organismes dependents, a la vegada que ha de supervisar l'actuació municipal.

    D'altra banda, vàrem demanar, en aquest mateix ple, per el seguiment del Pla Local de Salut que vàrem iniciar l'any 2017 quan erem a govern i que va quedar aturat a finals d'aquell mateix any. Pensem que cal reprendre l'abans possible l'el·laboració d'aquest Pla i concloure'l aquest 2018 per tal de fer polítiques de salut que contemplin la realitat de la ciutadania d'Alella, tal com està contemplat en el pla d'actuació municipal aprovat per aquest mandat.

    No volem oblidar que el dia 8 d'aquest mes de març, dia internacional de la dona, tornarem a sortir per recordar i posar en valor la tasca de les dones en la nostra societat, valor pel qual hem de seguir lluitant cada dia, per un món més igualitari entre les dones i els homes. Perquè encara hi ha desigualtats en aquest sentit i perquè hem de continuar reivindicant aquestes desigualtats que encara existeixen en relació als sous, al mercat laboral, en la formació, en l'exercici dels seus drets, en la cura de les persones o en el patriarcat. Si les dones s'aturen, s'atura part del món.

    Des d'aquestes ratlles volem mostrar la nostra estima i el nostre record per en Pepe Casco, sens dubte un  bon alcalde, socialista, gran polític i bona persona que va saber aglutinar un govern i un municipi fent polítiques amb visió de futur en moments tan incerts i amb tants reptes com en els inicis dels primers ajuntaments democràtics l'any 1979.

Pujar al principi de la pàgina