Filtrar esdeveniments
Escrit AP-CP setembre de 2018: "El darrer curs polític del mandat"
 
Versió per imprimir
  • Alella Primer-CP

    Revisant el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2015-2019 i a menys d'un any per finalitzar el mandat, des del nostre grup municipal en fem una valoració d'acompliment positiva. Aquest PAM, que fou consensuat també amb propostes d'Alellla Primer-Candidatura de Progrés quan érem a govern, tot i tenir continuïtat i millora en moltes de les accions que ja es venien fent i proposar-ne de noves per a donar un salt qualitatiu a la vida dels veïns i veïnes d'Alella, trobem a faltar algunes actuacions que des d'AP-CP ens semblen importants que es duguin a terme i de les que no sabem si finalment s'acabaran realitzant.

    L'impuls a l'entitat de voluntariat social o la creació d'un banc del temps com a eines de solidaritat i d'ajuda des de diferents àmbits per a persones amb necessitats concretes.  Els “àpats en companyia” a part del Servei d'atenció domiciliària, per la gent gran que viu sola i que pugui fer els dinars acompanyats d'altres persones en la seva mateixa situació. Tampoc sabem si el Pla Local de Salut que vàrem iniciar l'abril de 2017 està tenint continuïtat així com la creació del Consell Municipal de Salut, intrínsec d'aquest Pla i que té com objectiu millorar la qualitat i la oferta del servei sanitari al nostre poble. Són propostes que no sabem si acabaran tenint acompliment durant aquest mandat.

    D'altra banda, considerem satisfactori les millores realitzades al camp municipal d'esports i la construcció del nou espai cultural. Objectius del PAM, que tot i i acomplerts més tard del previst esperem que aquesta tardor ja estiguin en marxa. Pel que fa a aquest ultim i en concret a la oferta formativa de l'escola de dansa, tot i la seva excel·lència formativa en dansa clàssica valorem que es tingui en compte l'ampliació de la seva oferta en altres modalitats, no menys importants, en la formació d'aquesta disciplina artística.

    Finalment, la recent creació de la comissió de seguiment del POUM ha de poder vetllar per l'acompliment d'aquest planejament en els anys futurs, tenint en compte el seu creixement sostenible i que compti amb habitatges a l'abast dels seus veïns i veïnes.

    Caldrà no oblidar-se del Pla especial de protecció paisatgística i de l'entorn natural que hauria de tenir cura per la protecció arquitectònica i cultural del nostre poble.

    Bona Festa de la Verema a tothom!

Pujar al principi de la pàgina