Filtrar esdeveniments
Escrit PP juliol/agost de 2016: "El valor de les promeses"
 
Versió per imprimir
 • pp

  Els compromisos com les promeses són una obligació de qui les contrau en llibertat. Quan aquests compromisos/promeses les fa un alcalde o alcaldessa, aquesta té un valor encara més especial.

  Un bon alcalde ha de complir escrupolosament amb les seves promeses i en el temps indicat. No valen els jocs de paraules per deixar les coses fins les properes eleccions.

  Un bon alcalde vetlla per una bona gestió, tant administrativa com financera.

  Un bon alcalde vetlla per la seguretat dels seus ciutadans. Sense excuses!

  Un bon alcalde és just amb els veïns, tant si l'han votat com no. Mai pot ser un sectari, doncs governa per tothom.

  Malauradament Francisco està ben lluny de tot això. Ha demostrat no tenir paraula, ser un mal gestor i governar per uns quants, a més d'estar més pendent de les càmeres (amb fotògraf particular) que dels autèntics problemes del nostre poble.

  Contracte l'antic interventor com a gerent per a que faci la seva feina, i ara tenim un nou interventor, un gerent i un alcalde per repartir-se la feina que un de sol podria fer.

  La qüestió és que per la mateixa feina paguem un sou d'interventor,

  un sou de gerent (80.000 eur) i el de l'amic alcalde que ara ben bé no sabem que fa. ¿O això és una estratègia per adjudicar-se el lloc del gerent quan ERC no el deixi presentar-se mai més? (5 mandats possibles seguits va en contra de tota ètica i del que propugnen els groguets) Instàncies que no es contesten als nostres veïns (havia dit (BOPB,26.1.2015) que ho faria en 30 dies, deuen ser marcians, perquè de la Terra no són).

  Ara afavoreix una pujada de l'aigua salvatge. Fins a un 15%. El bloc de l'oposició li va demanar que reconsiderés la seva postura. Primer fes l'auditoria a la companyia que ell mateix anava a demanar, i amb el resultat decidir la postura del govern. Res de res! Per què afavoreix SOREA d'aquesta manera en contra dels interessos dels ciutadans?

  Tenim un alcalde que no compleix amb les seves promeses, i això és el pitjor que una institució com la d'alcalde pot cometre contra el poble.

Pujar al principi de la pàgina