Filtrar esdeveniments
Escrit PP desembre de 2016: "Totes les persones d'Alella ens mereixem ser escoltades"
 
Versió per imprimir
  • pp

    El 28 d'octubre del 2016, es va aprovar en el ple donar suport al referèndum i al Procès Constituent de Catalunya. No obstant això, no podem demanar que es visqui dins del marc de la legalitat quan som nosaltres mateixos els que proposem, exposem i convidem a no complir-la.

    Com bé exposa el representant de la ANC: Sr. Frago en els seus comunicats, lluitem pel Benestar del nostre país i del benestar de la seva gent, “de tota la seva gent”, dels seus fills i dels seus néts; aquesta és la tònica de la família Popular, que les seves gents es trobin recolzades i escoltades en els nostres Municipis. Actualment i com a ciutadans del carrer el que percebem des del Partit Popular d'Alella i així ens transmet molta gent d›Alella és el seu malestar i la seva incomoditat en veure que el nostre municipi no compleix amb les lleis i el Civisme, ens imposen una bandera «inconstitucional» i «exilien» la que per Llei és legal, quan hi ha una Llei expressa, on es prohibe exposar o exhibir banderes o simbolos d'aquesta indole en espais Públics.. No és coherent exigir d'una banda democràcia i per un altre actuar en rebel·lia. Totes les persones ens mereixem ser escoltats.

    La junta del Partido Popular no puede terminar este escrito sin expresar su mas sentido Pésame y transmitir su más profundo dolor por la Pérdida de nuestra compañera de Partido, la Sra. Rita Barberá. Todos estamos expuestos a una persecución mediática y a un juicio injusto. Pero toda persona acusada de un delito tiene derecho a que se le suponga inocente mientras no se demuestre su culpabilidad conforme la ley y con un juicio... DEP Compañera

Pujar al principi de la pàgina