Filtrar esdeveniments
Escrit PP gener de 2017: "La finca de la Torre del Governador"
 
Versió per imprimir
  • pp

    La joia arquitectònica d'Alella ha estat salvada gràcies al Marquès d'Alella. La inexperiència i mala gestió d'aquells “noiets” d'ERC i La Garnatxa van portar a la Torre del Governador a l'actual estat lamentable. Molta retòrica van gastar en aquell temps, però el seu desconeixement més absolut de la realitat econòmica van portar aquest espai a la degradació més absoluta. No contents amb això,  hem tingut molts costos afegits que hem hagut de sufragar nosaltres els veïns: les ocupacions, el vandalisme, robatoris, etc. Un autèntic despropòsit només atribuïble a “la gran gestió” del Francisco. La intervenció del Marquès ha estat providencial. És curiós que els antimonàrquics i gent d'esquerres pures (es fan dir), s'hagin de refugiar en la nostra noblesa per resoldre les seves incapacitats i mancances.  

    És detestable els continus atacs a la nostra Monarquia, per després anar corrents com un nen incapaç a que el “papà” li resolgui els seus problemes. Això sí, un cop arreglat es fa el mil homes. Però la solució implica problemes només atribuïbles a Francisco, ja que la venda a un privat, amb el beneplàcit de l'Ajuntament al renunciar als seus drets (els vostres drets), farà que els jardins, meravella botànica d'Alella, només sigui accessible per uns quants. Més val això que la destrucció, però permeteu-nos sentir-nos tristos per la notícia.

    Després dels desgavells de la gestió amb el Hamelin, en la que hores d'ara el govern encara té la poca barra de dir que no ha suposat cap impacte econòmic als comerços d'Alella (sembla que el Francisco només es passeja per aquells comerços que li riuen les gràcies); de la manca absoluta d'aparcament, fet que també els perjudica o d'una manca d'imaginació absoluta en la Promoció Econòmica, Alella sembla avocada a la gestió de tercers per provocar un impacte econòmic de tercers davant la incapacitat manifesta. L'empresari rus invertirà més de 25 milions d'euros en un hotel de poc més de 90 habitacions. Aquests diners han de ser recuperats en un termini de 10 a 15 anys per que aquesta inversió sigui realment rendible. Masses dubtes es generen, tenint en compte que si el projecte fracassa ja no tindrem cap mena d'oportunitat envers la propietat. La joia d'Alella ha estat venuda i ja no tindrem res de dir.

Pujar al principi de la pàgina