Filtrar esdeveniments
Escrit PP juny: "¿Robatori o desaparició de 3 arxius històric de la Falange?
 
Versió per imprimir
  • pp

    Fa uns anys van desaparèixer 3 arxius històrics de l'Ajuntament i es va posar una denúncia únicament a l'oficina de la policia municipal d'Alella quan el que s'havia de fer legalment era haver-la presentat als Mossos. Així, el cos de la policia científica s'hagués ocupat del robatori o desaparició o simplement haver pres empremtes.

    Ara, després d'aquesta neteja “bruta” i misteriosa desaparició de 3 arxius que segons l'alcalde Francisco contenien papers de la Falange, es vol traslladar la resta d'arxius històrics cap a l'arxiu comarcal del Maresme amb un cost considerable per a la població. La pregunta és: durant els 14 anys que ERC mana al poble aquests arxius s'han pogut podrir i ara de sobte es pren aquesta decisió amb l'excusa de la reforma del consistori? Aquí s'amaga alguna cosa i és hora d'exigir responsabilitats abans que es borrin els rastres!

    El mateix referent a les múltiples estelades posades al mobiliari municipal! Ja és hora senyor Francisco que deixi de vetllar únicament per la seva gent, vostè és l'alcalde de tots els ciutadans d'Alella. És hora d'investigar qui són els que posen estelades als fanals públics. A Can Lleonart ha d'estar la bandera espanyola i catalana, cap altra més. Dir que preneu nota de la nostra protesta no ens serveix!

Pujar al principi de la pàgina