Filtrar esdeveniments
Escrit PP setembre de 2017: "Francisco radicalitza el nostre poble contra la llei"
 
Versió per imprimir
  • pp

    Per poder fer-ne ús d'un referèndum és necessari tal i com estableix la Constitució tenir el permís del Parlament d'Espanya, els membres del qual han estat escollits per sufragi universal per tots els espanyols. La mateixa Constitució estableix que hi ha una única sobirania que es la del poble d'Espanya així com també declara la unitat d'aquest. Amb tot això, és demencial el fet d'estar fent lleis incompatibles amb l'ordre jurídic establert a Espanya.

    Està clar que els que estan dirigint aquesta operació contra l'Estat haurien de ser castigats per la justícia, la mateixa que no respecten i menyspreen com per exemple Puigdemont dient que Espanya no té cap poder per frenar el referèndum, fins al punt que recentment ha fet una purga de tots aquells que no volien seguir endavant amb aquesta bogeria de projecte.

    Cap destacar, que tot i que s'amagui, el que realment mou els fils és el senyor Junqueras. Però això no és res nou, perquè com tots sabem això ja ho feia amb Artur Mas. Està clar que sempre necessita algú que faci el treball brut i així escapar-se de tota responsabilitat.

Pujar al principi de la pàgina