Filtrar esdeveniments
Escrit AA-CUP juliol 2015 - "No entrem a Govern"
 
Versió per imprimir
 • Com ja va ser apuntar en l'escrit anterior, Alternativa per Alella - CUP va decidir en assemblea de membres i simpatitzants no entrar, en aquests moments, al Govern municipal. I així ho varem comunicar oficialment als grups d'ERC i Alella Primer en una cordial reunió mantinguda a principis d'aquest mes de juliol.
  Des de ERC-Sumem per Alella ens havia estat oferta l'àrea de Medi Ambient i el projecte de desplegament de la Llei de Transparència, àrees que nosaltres considerem ben rellevants i en les que segur col·laborarem.
  Conseqüents amb el nostre compromís d'investidura i amb el programa, remarquem que el fet d'estar fora del Govern no serà excusa per a restar a la contra. Ans el contrari, des del nostre grup polític reiterem la voluntat de treballar conjuntament i responsabilitzar-nos de projectes concrets aportant, sempre que siguin d'utilitat, tant els nostres coneixements tècnics i vivencials com el nostre temps.
  La primera mostra d'aquesta voluntat conjunta és el pacte i compromís de celebrar una exposició pública del projecte del futur Casal d'Alella, amb explicacions, material visual i recollida de suggeriments, abans de les vacances d'agost.
  Així també, de les reunions mantingudes durant aquestes setmanes, el Govern i Alternativa per Alella - CUP hem arribat, a acords verbals per a treballar conjuntament, entre d'altres, sobre l'equipament de Can Magarola, la revisió d'usos i espais de la futura biblioteca municipal i arxiu històric a la fàbrica de pintures, i estudiar vies per a que el foment de l'ocupació pública local afavoreixi també el treball cooperatiu.
  Així doncs, no ens deixem abatre per la canícula i continuem amb la nostra tasca.

  Συγχαρητήρια ελληνικού λαού!

Pujar al principi de la pàgina