Filtrar esdeveniments
Escrit AA-CUP setembre de 2015. "El 27S, per la ruptura!"
 
Versió per imprimir
 • Alternativa per Alella-CUPLa Candidatura d'Unitat Popular (CUP) es presenta a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre com a CUP – Crida Constituent. Els caps de llista de les diferents demarcacions van ser escollits en primàries el mes de juliol passat, i a la de Barcelona són Antonio Baños i Anna Gabriel.
  Per a la CUP les eleccions del 27S són incontestablement plebiscitàries, i han de permetre crear un veritable espai de ruptura amb les elits extractives catalanes i espanyoles, amb l'Estat Espanyol i amb la Unió Europea. En paraules d'Antonio Baños, “venim a guanyar la independència, venim a desobeir l'Estat i venim a construir un país”.
  L'endemà del 27S la CUP - Crida Constituent treballarà per a impulsar un govern de ruptura nacional, social i democràtica, per formar i impulsar les majories parlamentàries necessàries per a l'impuls del procés independentista i el procés de canvi socio-econòmic, per a la proclamació de la independència, per a l'aplicació de mesures d'emergència social, per a impulsar consultes populars sobre qüestions clau en la propera legislatura, per a la desconnexió institucional amb l'Estat Espanyol i la creació d'estructures d'estat catalanes, per a desenvolupar i omplir de contingut la sobirania i per a l'acció internacional. La independència ha de retornar la sobirania que tenen les institucions al poble, que és el seu propietari legítim, i així el propi poble es podrà reorganitzar a través d'un procés constituent de manera lliure i sobirana.
  Fins llavors, la CUP crida a participar de totes les mobilitzacions que remarquin el caràcter plebiscitari i constituent del 27S, i a treballar per aconseguir una gran majoria popular a les eleccions.
  I, com diu David Fernàndez, el 27S “Sortim a guanyar, sortim a desobeir i sortim a construir”.

  Bona verema!


  Si vols participar a Alternativa per Alella, vine a les assemblees el segon i el quart dilluns de cada mes a les 21h a Can Lleonart.
  Si ens vols seguir a les xarxes:
  Twitter: @alellacup
  Facebook: facebook.com/alternativaperalella
  Web: alternativaperalella.cat
  Si vols rebre el nostre butlletí mensual i/o els resums del ple, o si ens vols contactar per mail: alternativaperalella@gmail.com

Pujar al principi de la pàgina