Filtrar esdeveniments
Escrit AA-CUP gener de 2018. "Cuidem-nos i persitim"
 
Versió per imprimir
 • Alternativa per Alella-CUP

  No ho han aconseguit, no ens han esclafat, no ens han vençut.

  Des del setembre hem viscut moltes coses amb molta intensitat, hem vist la repressió i el “a por ellos!” deambulant a vegades erràticament a vegades amb tota la mala intenció (no oblidem mai que el 20S van deixar un cotxe ple d'armes obert a capdavant d'una concentració multitudinària), hem vist la usurpació de la Generalitat, el control i persecució dels únics mitjans públics que cercaven l'anhelada objectivitat periodística, l'intent d'humiliar funcionaris i representants públics i dinamitar el nostre model educatiu. Hem vist una campanya desdenyosa, obertament mentidera i sobrefinançada per noms a l'ombra que tard o d'hora sortiran a la llum i ens ajudaran a bastir el relat que va entre el 27S (2015) i el 21D (2017).

  Com ja vam citar el mes passat volent ser república hem après a ser poble. Des d'aquest espai volem agrair la dedicació i esforç de totes les persones que no han parat, que han estat picant pedra, que han insistit durant hores i més hores a organitzar actes, sent-hi, donar ànims, encartellant..... perquè davant unes eleccions preparades, abonades i condicionades de tal manera que es convertís a ulls del món en la derrota de les forces que defensen la república catalana, qui ha acabat “en liquidació” és aquell qui ha vingut a la “colonia” pel tortuós camí de la constitucionalitat muntat damunt un cotxe patrulla de la guardia civil amb el fiscal fent de copilot i els de l'ibex i massmedia passant ganyips i refrescos des del seient del darrera.

  Doncs, el dia després de les eleccions imposades del 21D es pot dir clar i ben alt, no ho han  aconseguit, que no ens han vençut. L'1O segueix ben viu i creixent, i segueix resistint i cada cop més organitzat i cada cop menys pendent d'allò institucional i més empoderat des del carrer.

  Que passeu un bon final de desembre, que pugueu gaudir d'aquells qui us són pròxims, que tinguem ben aviat els nostres presos polítics i els de l'exili entre nosaltres, i cuidem-nos, que toca continuar amb el cap ben alt i queda molt per construir.

Pujar al principi de la pàgina