Filtrar esdeveniments
Escrit CiU setembre de 2015. "Independència: junts pel sí"
 
Versió per imprimir
  • Logo CiU 2015El 3 d'agost de 2015 el President Mas ens ha convocat a les eleccions més transcendents de la nostra Història: el 27S decidirem entre seguir a l'Estat espanyol o posar-nos en marxa per a crear el nostre propi Estat, sense dilació. Haurem d'escollir entre passat i futur. Decidirem entre seguir sotmesos a un Estat que nega la nostra realitat nacional i que ens va prenent de forma inexorable el poc poder polític de què disposem sobre els nostres propis recursos, o posar el país i el benestar dels nostre fills en les nostres mans. El present té un nom: JUNTS PEL SÍ (+CUP). Tot el que no sigui votar aquestes Llistes serà clarament votar la submissió, votar la decadència, votar al nostre empobriment col·lectiu.
    Les grans dificultats hagudes per assolir la Unitat ens ha fet més forts.  Hem renovat  energies. Tenim davant un 11S que serà èpic, el millor tret de sortida imaginable de la campanya electoral més decisiva de les nostres vides. Ho estem fent bé. Ho farem encara millor.
    Voldríem que el soci preferent del nostre alcalde, la regidora Glòria Mans del PSC, es posicionés a favor de la Unitat pel Sí, com ja han fet molts i destacats socialistes. Voldríem també que Gent d'Alella no s'inhibís i també sumi pel Sí. No estem lluny. Qui no veu que el futur de Catalunya és una qüestió local de primer ordre? En qualsevol cas, si les respectives i legítimes posicions no són favorables a la independència seria bo que així s'expliqués. La “comoditat” de mirar cap un altre costat només s'entén per dir No.  
    I posats a demanar, i a risc de semblar “més” independentistes que ERC (Déu ens en guard!),  també voldríem que el nostre alcalde pengés l'estelada a l'Ajuntament i s'informés als visitants, com han fet la gran majoria de pobles, que el nostre Municipi està adherit a l'AMI.
    Ho tenim a tocar.
    JUNTS PEL SI !

Pujar al principi de la pàgina