Filtrar esdeveniments
Escrit CDC maig de 2016: Menys seguretat i més comunicats!(1)
 
Versió per imprimir
  • Logo convergentsBenvolguts veïns, us comuniquem que sou sospitosos d'anar contra els Drets Humans. Sabem que porteu un racista a dins. Sigueu bons, bla bla bla.
                                                                       
    Signat: ERC SxA AP-CP MES+ CUP

    Aquesta és en resum la resposta de l'esquerra local al greu problema de les ocupacions d'habitatges que patim: un “comunicat” que entre línies diu el que diu. Tenim un alcalde amb evident perfil de centre dreta que s'ha acomodat millor que ningú en la retòrica buida de l'esquerra guay. Ja se sap, la seguretat és cosa de la dreta dolenta. No ens ha sorprès, només lamentem no haver-ho denunciat abans.

    La seguretat ciutadana mai ha estat entre les prioritats de l'alcalde. Més aviat li és una molèstia que ha anat escombrant sota la catifa del despatx. Fins ara. El cas de les ocupacions ha fet evident el problema de fons que tenim. Cap reacció a temps, cap resposta raonable, cap pla davant del delicte anunciat. Oh benvinguts, passeu passeu etc.. fins que es perd l'autoritat. Va intentar explicar-se davant els veïns en un acte penós, al qual no se li va ocórrer res millor que portar l'advocat exregidor del PP senyor Berzosa en lloc de fer-se acompanyar pels responsables de la nostra policia. Pretenia advertir els veïns, no informar-los ni tranquil·litzar-los.

    La nostra policia ha estat desatesa sempre per l'alcalde. Dels 20 agents amb una mitjana d'edat de 45 anys el 2010, hem passat a 15 agents amb més de 50 anys: 1 cap interí, 2 caporals, 4 agents, i 8 agents més amb dret a segona activitat en ser majors de 57 anys. La “no política” de l'alcalde ha facilitat la marxa d'agents joves formats a l'escola de Policia. Mai ha previst cobrir les jubilacions. Ha dilatat l'aprovació del Reglament intern del cos fins l'extrem que el Síndic de Greuges ha hagut d'intervenir. La nostra Policia no té un pla de carrera professional, ni reconeixements ni distincions. La disciplina, la jerarquia i la motivació no són importants. Ara se'ns ha anunciat la contractació de tres agents joves interins, amb funcions limitades i sense poder portar arma. Probablement també marxin. En resum: falta de lideratge, falta de projecte i d'objectius, falta inclús de protocols. Desídia.

    Tornem a les ocupacions: CDC ha proposat al Ple l'aprovació d'una ordenança d'empadronament, però l'esquerra guay l'ha tombat acusant-nos de no sabem què. (Seguirà).

Pujar al principi de la pàgina