Filtrar esdeveniments
Escrit PDeCAT novembre de 2017. "Llibertat presos polític"
 
Versió per imprimir
  • Logo PDeCAT

    La jutgessa de l'Audiència Nacional ha dictat presó sense fiança per als 8 consellers que han anat a declarar a Madrid, acusats d'un delicte de rebel·lió, sedició i malversació.  Els nostres representants s'uneixen a en Jordi Cuixart i en Jordi Sánchez; dos innocents empresonats per defensar la llibertat d'expressió i el dret dels catalans i catalanes a decidir el nostre futur. La repressió de l'estat espanyol no té límits i persegueix també al nostre President i els consellers i conselleres que l'acompanyen. Ells que representen el sentiment i la voluntat d'un poble són ara represaliats  per uns corruptes que han pervertit les seves institucions i les han posat al servei d'una dictadura encoberta i dirigida a callar a tot aquell que no pensi igual. Tot va a una velocitat de vertigen. Una velocitat que en masses ocasions ens sobrepassa i ens desespera.

    Probablement tot el que estem explicant en aquest escrit quedarà obsolet en qüestió de minuts, però la transcendència del que estem vivint ens obliga a adaptar-nos i a actuar. Hi ha però elements que ens permeten estar segurs del que s'està fent per part dels nostres representants: la seva determinació i cohesió són la nostra força. Mantinguem la confiança. Ens han demostrat que faran tot el que calgui per complir el mandat del poble de Catalunya.

    Ens agradaria fer una menció especial al paper del PSC a Catalunya. Del ““Pedro, líbranos de Rajoy y del PP. Por Dios, líbranos” al selfie de Miquel Iceta amb el Garcia-Albiol, Millo i Montserrat, en una manifestació convocada per elements com Falange Española, VOX, JONS o Plataforma x Catalunya. ERC a Alella ha trencat el seu pacte amb el PSC com han fet els seus companys a d'altres ajuntaments o com ha fet el PDeCAT allà on hi col·laboraven. Entenc que no ha estat fàcil prendre la decisió, però no els ha quedat més remei que fer-ho.

    Llàstima que la representant del PSC hagi preferit fer costat als dictadors que empresonen a gent per les seves idees a trencar amb un partit, el PSC,  que ha destruït tots els valors socialistes que diuen tenir. Una imatge val més que mil paraules i el selfie ho explica tot. Són moments difícils, no defallim i continuem treballant plegats. La nostra és una força transversal i sense aturador. L’èxit només depèn de nosaltres.

Pujar al principi de la pàgina