Escrit AA-CUP desembre de 2018. "Desitjosos de que arribi la primavera"
 
Versió per imprimir
 • Alternativa per Alella-CUP

  Doncs si, la propera Primavera arreglarà tots els problemes d'Alella. Com ja van apuntant els diàlegs de les diferents forces polítiques i plataformes electorals, estem en plena cursa per prometre el que sigui per a les properes eleccions municipals, a la Primavera.

  Tenim un casal acabat i que ens és molt necessari (sembla que ara falta l'equipament) però ja fa dies que torna a haver-hi operaris dins, no sabem si és que hi ha goteres..... de totes maneres no hi ha data d'inauguració. Segurament s'espera la Primavera per fer-ho, per això del bon temps.

  Es parla molt d'inseguretat, sobretot en les urbanitzacions més llunyanes del poble i més a prop de les zones boscoses, ja que als lladres els és més fàcil amagar-se. Els companys de l'oposició creuen que són necessàries més càmeres lectores de matrícules... Potser tenim un problema més greu que la falta de lectors de matrícules? Potser si que fan falta, però el principal problema que tenim és amb la nostre guàrdia urbana. A l'últim Ple es va dir que ja s'estava treballant sobre el tema i ja fa dies que la policia s'està manifestant i penjant llaços blaus per tot el poble. També esperarem a tenir el tema resolt per la Primavera.

  ...I s'arreglarà el comptatge de disponibilitat de l'aparcament de l'Hort, es crearan i recrearan Comissions i es posarà de nou en marxa el totxo amb macro-projectes d'habitatge despersonalitzadors d'Alella, mentre el nostre jovent haurà de seguir marxant del poble per manca d'habitatge social...

  Esperem la Primavera amb candeletes....

Pujar al principi de la pàgina