Equipaments i serveis
 
Versiˇ per imprimir
Roc˛drom
On trobar-nos
 • Horari:
  Demanar informaciˇ a la Regidoria d'Esports (935401993) 
Rocodrom
 • Coincidint amb el Dia Mundial de l'Activitat FÝsica, el 6 d'abril de 2018, es va estrenar una nova instalĚlaciˇ esportiva: el Roc˛drom d'Alella. La construcciˇ d'aquest nou equipament Ús una aposta decidida per incrementar la diversitat d'oferta de prÓctica esportiva, i en especial, l'esport de lleure, al temps que dˇna resposta a una increment demanda d'aquest tipus d'espai per part de joves del municipi practicants i aficionats a aquesta disciplina esportiva.  La nova instalĚlaciˇ estÓ dissenyada per a la docŔncia, la recreaciˇ i l'entrenament de l'activitat esportiva de l'escalada. El roc˛drom, que ha suposat una inversiˇ de mÚs de 39.000 euros, consta d'una estructura escalable diferenciada en dos zones:

  • Zona de bloc (boulder): espai que no supera els 3 m d'alšada de caiguda equipat amb preses en el que es pot escalar sense cordes i obligat˛riament amb els matalassos de seguretat colĚlocats.
  • Zona d'escalada: espai que supera els 3 m d'alšada equipat amb preses i elements de seguretat (xapes, reunions i/o autoassegurador) en el qual nomÚs es pot practicar l'escalada amb corda.

  El seu ˙s comporta el compliment del reglament corresponent amb especial compliment a les indicacions de seguretat.

  L'Ajuntament estÓ acabant d'enllestir la regulaciˇ d'usos de l'espai, que es dinamitzarÓ conjuntament des de les Órees d'Esports i d'AdolescŔncia i Joventut, amb l'objectiu que pugui ser utilitzat pel nombre mÚs ampli de persones i aconseguir que l'escalada sigui un mÚs dels esports referents al municipi. 

  Els roc˛droms sˇn espais on aprendre tŔcniques d'escalada i millorar el condicionament fÝsic i aporten de forma artificial el que es pot trobar en un entorn natural. Serveixen per promoure la prÓctica de l'escalada, tant des de la vessant esportiva com la l˙dica. Tot i que els poden utilitzar persones de totes les edats, Ús recomanable tenir un bon estat fÝsic.

  Fitxa tŔcnica:

  • Empresa constructora: ACEP SL 
  • SuperfÝcie zona bloc (boulder): 65 m2
  • SuperfÝcie zona escalada: 24 m2
  • Pressupost: 39.083 euros

  Roc˛drom Roc˛drom 

Pujar al principi de la pÓgina