Versió per imprimir
Biblioteques amb DO

Biblioteques amb DO 2021

 

 

BIBLIOTEQUES AMB DO 

Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'Alella del 4 al 24 de març de 2021

 
Fins al 31 de març
 
2n exposició de seleccions de fotografies de les dues primeres edicions del Concurs Instagram DO Alella #vinstagramdoalella20
 
Dijous 4 de març, a les 20h
 
Club de lectura i conversa amb l'autora  - Camí entre vinyes de M. Àngels Bosch

Camí entre vinyes, basada en la peculiar història d'una besàvia seva i en els propis records de les vinyes de la finca familiar de Llançà. L'autora camufla en els seus personatges amics com Pous i Pagès i Pere Coromines. Una novel·la d'afirmació del propi destí durant la revolució industrial. 

Conductora: Tònia Minguet Pla.

 
 
 
Divendres 19 de març, a les 20h (Sala Carquefou de l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella)
 
Conversa amb Enric Satué. Viure i beure l'art 

La pintura i la vinya serà exposada amb una mostra de 25 imatges que el dissenyador gràfic local Enric Satué ens comentarà mentre es projecten. Obrirà la sèrie grans artistes que han copsat l'art del vi i els destil·lats, seguit de la col·laboració d'artistes menors en la publicitat comercial que es deriven professionalment a dissenyadors gràfics, encapçalat per la seva contribució en el disseny d'etiquetes i cobertes de llibres. Es tancarà l'exposició amb exemples d'innovació creixent en l'etiquetat del sector vitivinícola. 

Conductora: Tònia Minguet Pla.

 
 
 
Dimarts 23 de març, a les 18h
 
Hora del conte – El raïm trepitjat
 
L'Octavi és un noi eixerit i simpàtic. Tot el poble n'està d'ell. Amb la música de la seva flauta sempre alegra les festes. Però no tothom l'aprecia, un veí de nom Parodi l'odia, i un dia aprofita l'absència de l'Octavi per fer-li una mala passada: destrossar les seves parres de raïm, la seva fruita preferida, i que tant goig fan. Arrenca el raïm, l'amuntega en una bóta que hi ha al jardí i el comença a trepitjar amb ràbia. Una faula original sobre la vinya i l'origen del vi, un conte amè que transmet valors com l'amistat i l'empatia.
 
A càrrec de Keke ShugaDimecres 24 de març, a les 20h (Can Manyé) 
 
Xerrada-Col·loqui - amb Mercè Pomer, directora  de Can Manyé. Vinyes entre vitrines: el món del vi en les col·leccions d'art dels museus catalans
Un recorregut per la representació de la cultura del vi a través del patrimoni artístic que es troba als museus del nostre país. Després del recorregut, es donarà pas a descobrir les experiències i creacions artístiques a l'entorn del vi realitzades a Can Manyé, l'Espai d'art i creació d'Alella.
Conductor: Oriol Gasulla, historiador de l'art


Cal inscripció prèvia a tots els actes a: b.alella.fg@diba.cat o 93 555 90 55 i se us confirmarà l'assistència i el format de les activitats.


La programació s'adaptarà a la normativa sanitària vigent.

Més informació en aquest enllaç

Informació relacionada
Pujar al principi de la pàgina