X
Emergència sequera
Filtrar esdeveniments
Notícies
Publicat el 4 de desembre de 201504.12.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Del 5 al 13 de desembre podeu votar quina escultura voleu que s'instal·li al giratori de la Riera Fosca.
S'han presentat un total de tretze propostes al concurs d'idees convocat per l'Ajuntament

Giratori de la Riera FoscaL'Ajuntament vol saber l'opinió de la ciutadania a l'hora de triar l'escultura que instal·larà al giratori de la Riera Fosca en la confluència amb el Torrent de Can Comulada, conegut popularment com "el bolet", en homenatge a l'agermanament amb el poble francès de Carquefou. Per aquest motiu anima la població a participar en la votació popular, en la qual es podran triar fins a un màxim de tres opcions entre les tretze propostes presentades al concurs d'idees convocat per l'Ajuntament. La convocatòria estableix una dotació econòmica de 18.000 euros, en la qual s'inclouen els honoraris artístics, la producció del projecte, el transport, els materials, la col·locació definitiva de l'obra al lloc assignat, així com els drets de reproducció per part de l'Ajuntament d'Alella.

Els projectes també seran valorats per un jurat format per  tres regidors/es de l'equip de govern, per dos regidors/es de l'oposició, per dos tècnics/ques municipals (tècnic/a mig de Cultura i tècnic/a superior Enginyer) i per dos experts/es en la temàtica del concurs. La puntuació màxima que podrà rebre un projecte serà de 10 punts, 7 provinents del jurat i 3 de la votació popular. Així, la suma de la puntuació del jurat i del vot popular determinarà l'obra guanyadora del concurs. El veredicte es decidirà el 15 de desembre.

Com es pot votar?

  • Per Internet emplenant aquest formulari, en el qual teniu les imatges dels tretze projectes presentats.
  • Presencialment. Els dies 5, 6, 12 i 13 de desembre a l'Oficina de Turisme i el  9, 10 i 11  de desembre a Can Lleonart.

Qui pot votar?

  • Les persones majors de 16 anys.
  • Empadronades a Alella.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç

Proposta 1Proposta 2Proposta 3Proposta 4Proposta 5
Proposta 6Proposta 7Proposta 8Proposta 9Proposta 10
Proposta 11Proposta 12Proposta 13
Pujar al principi de la pàgina