Notícies
Publicat el 26 de març de 201526.03.2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Inauguració de la remodelació del parc dels Drets Humans

Parc dels Drets HumansEl proper diumenge, 29 de març, està previst fer l'acte d'inauguració de la remodelació i redistribució d'espais del parc dels Drets Humans, al carrer de les Heures. L'acte estava programat inicialment per al passat dissabte, 22 de març, però es va haver d'anul·lar a causa de la pluja.
La reforma ha consistit en una redistribució completa de l'espai per afavorir una major activitat i ús per part de la ciutadania. Així s'ha delimitat amb un tancat de fusta la zona de jocs infantils, en la qual s'han instal·lat sis elements que incorporen les darreres tendències per ajudar al desenvolupament psicomotor, emocional i cognitiu dels infants. A l'espai situat a tocar del Torrent Vallbona, on abans hi havia els gronxadors, s'ha creat una zona de jocs de concentració, amb dues taules amb bancs amb taulers de jugar al parxís i a escacs, a més d'una taula de ping-pong. Amb la remodelació també s'ha ampliat el mobiliari urbà, amb la col·locació de bancs, papereres i una font, i s'ha millorat la vegetació i la recollida d'aigües.  El cost d'aquesta actuació supera els 138.000 euros.

Mural dels Drets Humans
Coincidint amb la reforma del parc, la Regidoria de Cooperació Internacional ha encarregat a l'artista alellenc Joan Laborda la pintura d'un mural al·lusiu als Drets Humans. Al costat del mural s'ha instal·lat un plafó amb la Declaració Universal dels Drets Humans.
L'acte d'inauguració de la remodelació i del mural dels Drets Humans es farà diumenge, 29 de març, a les 12h i inclourà un vermut popular.

Parc dels Drets Humans Parc dels Drets Humans Parc dels Drets Humans Parc dels Drets Humans Parc dels Drets Humans Parc dels Drets Humans

Pujar al principi de la pàgina