Notícies
Publicat el 13 de setembre de 201413.09.2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El gossos estrenen parc
L'Ajuntament ha reconvertit la zona verda de l´àmbit de Can Sans en una àrea adaptada perquè els animals puguin córrer lliurement i fer les seves necessitats

àrea de gossosEls gossos ja tenen el seu parc. L'Ajuntament ha reconvertit la zona verda de l’àmbit de Can Sans en una àrea adaptada perquè els animals puguin córrer lliurement i fer les seves necessitats. És el primer espai d'aquestes característiques que s'habilita en el municipi amb l'objectiu de facilitar als propietaris de gossos un espai en el qual puguin dur les seves mascotes a passejar sense que suposi una molèstia per a la resta de la ciutadania.
Es tracta d'un àrea de 500 metres quadrats situada a la confluència de la riera Coma Fosca i el Torrent de Can Comulada, al costat del “bolet” de Can Sans: una zona relativament aïllada del nucli urbà però de fàcil accés per als vianants. Per facilitar la neteja de les deposicions s'ha instal·lat una paperera amb un expenedor de bosses i s'ha incorporat un sistema de reg automàtic per remullar l'espai cada matinada. A més, s'ha adequat la font existent perquè puguin veure els animals i s'ha col·locat un tancat de fusta.
Dins d'aquest àmbit també s'ha habilitat un àrea de recollida de residus amb tancament de fusta en la qual es concentren els contenidors de les cinc fraccions de recollida. El cost de les dues actuacions supera els 22.500€.

Pujar al principi de la pàgina