Notícies
Publicat el 17 de gener de 202417.01.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
L'Ajuntament s'adhereix a l'acord marc d'obres d'asfaltatge de l'ACM
Obres pavimentació centre

L'Ajuntament s'ha adherit a l'acord d'obres d'asfaltatge promogut per l'Associació Catalana de Municipis que possibilita la contractació de forma agregada de diferents actuacions que es puguin realitzar als municipis adherits. La compra agregada, que ja ha estat utilitzada per l'Ajuntament per a l'adquisició de material informàtic i altres serveis, facilita els tràmits de contractació, agilitza el subministrament i abarateix els costos, ja que es fan adjudicacions per un import molt elevat.

Aquest nou acord marc inclou tres tipus d'actuació: treballs d'asfaltatge i pavimentació de vies públiques municipals; treballs de pintura per a la senyalització viària horitzontal i vertical; i el subministrament, instal·lació i manteniment de pantalles informatives LED viàries.

A Alella la primera intervenció vinculada a la contractació agregada s'executarà a la rambla Fontcalda, Via Gandesa, Santa Gemma i Londres, on es realitzaran obres de fressat, es posarà una capa de rodadora nova i es reposaran les tapes de serveis i reixes d'embornals i la senyalització horitzontal, amb un cost de 61.250 euros i un termini d'execució de 3 mesos.

Millores d'accessibilitat a l'Eixample
La Junta de Govern celebrada el 14 de desembre va adjudicar a l'empresa Construcciones Joval SL els treballs de millora de l'accessibilitat al barri de l'Eixample. L'actuació, adjudicada per 36.784 euros, té per objectiu l'execució de passos adaptats per a vianants a diferents cantonades del barri. En concret, s'adequaran un total de 16 passos als encreuaments dels carrers Pau Vila, Creu de Pedra, Santa Gemma, Cervantes, Espígol i Londres i la rambla Fontcalda.

Pujar al principi de la pàgina