Notícies
Publicat el 16 de gener de 202416.01.2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obertes les inscripcions al programa d'hivern de la Gent Gran 6.0
Programa hivern 6.0

La Regidoria de Gent Gran ha obert les inscripcions al programa trimestrals d'activitats adreçat a persones de més de 60 anys. El programa d'Hivern de la Gent 6.0  inclou noves sessions de marxa nòrdica, sortides a caminar i fer salut, tallers per promoure el benestar i per compartir espais i experiències a altres persones d'aquest col·lectiu.  El programa, que s'ha repartit a totes les cases amb persones empadronades de més de 60 anys, arrenca aquest de gener amb un taller de ball, que es farà el 23 de gener a l'Espai d'Arts Escèniques, i un altre de cuina progamat per al 31 de gener a Can Gaza. Al febrer, la proposta és una sortida a ballar a La Paloma de Barcelona, prevista per al 4 de feber, i un taller de benestar emocional, que es farà el 21 de febrer a Can Gaza. La programació d'hivern acaba al març amb una activitat intergeneracional relacionada amb l'ou de Pasqua, programada per al 6 de març, i un taller per crear un centre de taula amb materials i tècniques variades que es farà el dia 13. El fulletó de la programació inclou altres informacions d'interès com el projecte Radars, el servei d'Àpats i Companyia, el servei de transport a demanda, o les bonificacions per a la gent gran a les targetes de transport, l'Espai d'Arts Escèniques o el Complex Esportiu Municipal. 

Són activitats pensades per promoure l'envelliment actiu d'una manera cultural, saludable i activa, gaudint de l'entorn i compartint espais amb altres veïns i veïnes, per alimentar el cos i la ment.

La inscripció a cadascuna de les activitats és gratuïta i es realitzarà emplenant el formulari que acompanya cadascuna de les propostes. 

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/gentgran60 

Fulletó Gent 6.0 hivern

Fulletó Gent 6.0 hivern

Fitxer: Fulleto_Gent_Gran_HIVERN_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 988.58 kB

Pujar al principi de la pàgina