Notícies
Publicat el 18 de desembre de 202318.12.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Ple es compromet a seguir millorant les instal·lacions de la Biblioteca
Biblioteca

El Ple de novembre va aprovar una moció transaccionada pels grups municipals Per Alella Junts-CM, ERC+SxA i Alella Primer-PSC en la qual l'Ajuntament es compromet a adequar l'horari a la plantilla actual i continuar fent millores a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia. En el debat de la moció tots els grups municipals van fer un reconeixement al personal de la biblioteca per l'àmplia oferta d'activitats i totes les propostes que duen a terme malgrat la manca d'espai de les instal·lacions.

A la part expositiva es posa de manifest que  "la Biblioteca Ferrer i Guàrdia ha quedat petita, encara que es manté actualitzada al màxim de les seves dimensions per poder atendre les necessitats de les usuàries i usuaris". Tanmanteix es recorda que la construcció de nova biblioteca és una prioritat, però fins que es pugui materialitzar s'hi han de seguir realitzant les millores necessàries a les instal·lacions i als serveis existents per minimitzar la limitació d'espai. La moció va ser aprovada per unanimitat. 

A la moció s'acorda:

PRIMER.- Adequar l'horari de la Biblioteca Ferrer i Guàrdia d'acord amb la plantilla actual, fruit del procés de selecció per cobrir una plaça de tècnica auxiliar de biblioteconomia, per tal de facilitar l'accessibilitat dels serveis, també, amb les dinàmiques i les necessitats de les usuàries i usuaris, fent especial atenció als períodes vacacionals i d'avaluacions.

SEGON.- Continuar realitzant millores d'actualització i modernització de la biblioteca actual, fent servir les estructures i els recursos que ja existeixen per tal que reverteixin a les usuàries i usuaris en la millora d'accés als serveis que ofereix la Biblioteca Ferrer i Guàrdia i fins a la construcció del nou equipament.

TERCER.- Seguir treballant en l'obtenció dels recursos supramunicipals necessaris per a potenciar activitats de foment de la lectura, sobretot entre els infants, i a recuperar activitats com per exemple “el passaport a l'aventura” o similars.

  

Pujar al principi de la pàgina