Notícies
Publicat el 30 de novembre de 202330.11.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Millora de l'eficiència energètica a l'enllumenat públic de Mas Coll i Can Comulada
Enllumenat Mas Coll

Dins de les actuacions adreçades a millorar l'eficiència energètica i reduir el consum en l'enllumenat de la via pública que l'Ajuntament du a terme en diferents espais del municipi, aquest mes de novembre s'han enllestit els treballs de substitució de l'enllumenat dels barris de Mas Coll i Can Comulada. 

L'actuació, realitzada per l'empresa Electricitat Boquet SL, ha consistit a substituir les més de 360 làmpades de vapor de sodi antigues per lluminàries tipus led que permeten un 54% d'estalvi energètic. A més, s'han renovat els caixetins i la instal·lació elèctrica interior de tots els punts de llum.

En aquesta actuació s'han invertit 143.158 euros, finançats a partir d'una subvenció de la Diputació de Barcelona per a millores de l'eficiència energètica dels municipis.

L'any 2022 es van substituir una seixantena de projectors i llumeneres de diferents espais públics del centre urbà, amb una inversió de 42.000 euros. Aquesta actuació s'afegeix al projecte de renovació de l'enllumenat públic de Nova Alella que es va realitzar l'any 2020 amb una inversió de 113.360 euros. 

Pujar al principi de la pàgina