X
Emergència sequera
Notícies
Publicat el 24 de maig de 202324.05.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
La Biblioteca s'obre als llibres de proximitat i amb veu pròpia
Llibres amb veu pròpia 2023

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia convida a conèixer el treball literari d'escriptores i escriptors de l'entorn facilitant la presentació de les seves darreres creacions en el marc del cicle "Llibres amb veu pròpia" que es durà a terme al llarg de tot el mes de juny. En total es faran cinc presentació de llibres, de diversos gèneres i temàtiques, entre el 8 i el 27 de juny. 

 

  LLIBRES AMB VEU PRÒPIA 2023   

  Dijous 8 de juny, a les 19.30 h  

Amor a primera viña, de Bea Peidró

Novel·la romàntica que succeeix a unes vinyes de l'Empordà, a Portbou, que a més existeixen en realitat. El llibre parla d'amor romàntic, però per sobre de l'amor de parella, parla d'amor propi. L'Emma, la protagonista, fa una maduració com el raïm a la planta, des que arriba sent una noia sense saber què vol a la vida, fins a madurar i demanar-ho amb moltes ganes.

Acompanyada d'Isabel Cánovas, escriptora

 Dimarts 13 de juny, a les 19:30 h 

¡Ultreia!, de Jordi Matilló

Un estrany robatori en un castell a Ponferrada, una troballa a la Biblioteca Arús de Barcelona i un assassinat a Sòria generen una cursa per fer-se amb el tresor dels Templers... 

Farem una xerrada dels templers, els càtars i la maçoneria. Sense embuts ni pels a la llengua.

Acompanyat de Magda Reynés, assessora i correctora de l'autor

 Divendres 16 de juny, a les 19:30 h 

+ de 50. Bienvenida a tu mejor edad de Carme Porti

Un recull d'històries protagonitzades per dones de més de 50 anys com tu o com jo. Dones que tenim com a objectiu gaudir del present i complir els nostres somnis sense fer mal a ningú. Petits consells per viure els teus 50 més feliços.

Acompanyada d'Assumpta Carbonell, bibliotecària al Servei de Biblioteques i Eulàlia Villà, ex-presidenta del Casino del Masnou

  Dimarts 20 de juny, a les 19:30 h

Cocina con aceites esenciales y plantas aromáticas, de Maria Pilar Ibern - Gavina

Com si es tractés d'un llibre d'alquímia, el lector no només descobrirà les propietats de cada planta aromàtica i de cada oli essencial, sinó també la quantitat i la temperatura idònia que cal aplicar, i quins aliments afavoreixen la seva dissolució. Un llibre indispensable en tots els sentits.

Acompanyada de Laura Garcia Ochoa, especialista en medicina xinesa i fitoaromateràpia 

 Dimarts 27 de juny, a les 19.30 h 

Dona que sap llatí..., de Blanca Pardo Sabartés

Les ferides de la guerra i la misèria, motor del destí de dues famílies europees, la del nord i la del sud, que s' acabaran trobant a la tercera generació, implicades en una investigació criminal.

Acompanyada de Mercè Sesé Sabartés, professora de música i llengua catalana

Pujar al principi de la pàgina