Notícies
Publicat el 15 d'abril de 202315.04.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Comencen les obres per millorar la connexió per a vianants a Can Comulada
Accés Can Comulada

L'Ajuntament ja té en marxa una de les actuacions més esperades al municipi  i que fa més temps que es treballa: millorar l'accés per a vianants al barri de Can Comulada. L'inici de les obres s'ha endarrerit perquè una part del traçat de l'ampliació de la vorera passa per terrenys privats que ha hagut d'adquirir l'Ajuntament.

Finalment, un cop enllestida tota la tramitació prèvia, a inicis d'abril van començar les obres que permetran un accés segur i còmode a Can Comulada, a través de l'ampliació de la vorera nord de l'avinguda Boronat de Comalada, que es reconvertirà en un passeig de 325 metres de llargada i 1,80 metres d'ample, amb bancs i papereres repartides al llarg de la vorera, per tal de donar opció de descans als vianants que van de pujada.

Aprofitant l'actuació, es recol·locaran les columnes d'enllumenat i telefonia perquè no destorbin.

Les obres van ser adjudicades a l'empresa Telebanc SL per un import de 227.855 euros i s'espera que estiguin enllestides a finals de maig. Mentre es realitzen les obres es donarà pas alternatiu als vehicles mitjançant un sistema de semaforització.

Pujar al principi de la pàgina