Notícies
Publicat el 29 de març de 202329.03.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obres de millora als carrers Guifré el Pilós i Isidre Pòlit
Obres al carrer Isidre Pòlit

L'Ajuntament ha iniciat aquest mes de març la reurbanització del carrer Guifré el Pilós, entre el carrer Pere II el Gran i el Camp d'Esports Municipal. Les obres adjudicades a l'empresa Asfalt del Tordera per 253.293 euros, tenen un termini d'execució d'un mes i mig. L'actuació contempla l'adequació d'aquesta via per millora la seguretat i facilitar l'accés a vehicles i vianants. 

El projecte inclou la desbrossada i neteja de la zona, la demolició de tot el paviment asfàltic existent i la retirada d'elements superficials, l'excavació de la caixa de paviment i la formació de pendents per facilitar el drenatge. A més es construirà un mur de formigó per delimitar el carrer i es repavimentarà la calçada i la cuneta transitable amb formigó armat acolorit. També s'instal·larà enllumenat públic en tot el vial. 

Mentre es realitzin les obres no està permesa la circulació de vehicles per aquest carrer. 

 Plànol obres Guifré el Pilós

Reurbanització Doctor Isidre Pòlit
A finals de març han començat les obres de reurbanització del carrer Doctor Isidre Pòlit. Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Asetic 
SL per un import de 148.118 euros. A més de la pavimentació del carrer amb llamborda i pedra granítica, es renovaran les canonades de subministrament d'aigua i els serveis de recollida d'aigües pluvials.

Durant l'execució de les obres, que tenen una previsió d'un mes, no es podrà circular en l’àmbit de l'actuació i es podrà veure afectat l'accés dels vehicles als guals.

Pujar al principi de la pàgina