Notícies
Publicat el 10 de febrer de 202310.02.2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Comencen les obres d'arranjament del passeig d'Antoni Borrell
Obres Passeig d'Antoni Borrell

L'Ajuntament ha iniciat  les obres de millora del passeig d'Antoni Borrell, entre el Passeig Marià Estrada i el carrer Escoles Pies. Les obres consisteixen en l'arranjament del carrer, amb la reparació del paviment de les voreres, borades i calçades que es troben en mal estat, degut, majoritàriament, al creixement de les arrels dels arbres.

Per tal d'evitar l'aparcament incívic que es realitza actualment, es preveu la colꞏlocació de pilones  a tot el tram de carrer on els vehicles es colꞏloquen en bateria, ocupant part de la vorera, és a dir, des del Passatge Solell fins a la zona més al sud de l’àmbit d'obra. A més, s'habilitaran passos de vianants accessibles als encreuaments dels carrers Mas de Xaxars i Passatge Solell i es renovarà la senyalització viària per millorar la seguretat dels vianants. 

L'actuació també contempla reforçar la senyalització horitzontal, especialment pel que fa a les indicacions pel canvi de sentit de la zona de la illeta de Marià Estrada. Igualment, es preveu la colꞏlocació de senyalització vertical nova, que serà complementària de l'existent que es manté.

També s'allargarà fins a Marià Estrada la línia d'enllumenat, s'adequaran els escocells actuals i s'eliminaran aquells que ja no disposen d'arbrat. 

Les obres van ser adjudicades a l'empresa Infraestructures Serveis i Obres del Vallès per 133.845 euros i tenen una durada prevista d'un mes i mig.

Mentre es realitzen les obres el vial serà de sentit únic de circulació durant les obres, entre el carrer Mas de Xaxars i el passeig Marià Estrada, i l'aparcament estarà limitat en les zones afectades pels treballs.

Plànol obres

 

 

Pujar al principi de la pàgina