Notícies
Publicat el 21 de setembre de 202221.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obertes les inscripcions per participar a la 4a edició de La Maresma
La Maresma 16 octubre

El 16 d'octubre se celebra la quarta edició de La Maresma. La Fira de Proximitat i Sostenibilitat d'Alella és una iniciativa de la Regidoria de Promoció Econòmica que té la voluntat de convertir-se en un referent de territori DO Alella i de la comarca del Maresme de venda i exposició de productes de la terra, vins, caves i altres productes d'alimentació, articles artesanals  i productes elaborats al territori. La fira també té un espai dedicat a iniciatives relacionades amb la sostenibilitat i el medi ambient.

Aquesta quarta edició es farà el diumenge 16 d'octubre, de 10 a 14h, a la plaça de Can Lleonart i la rambla d’Àngel Guimerà.

L'Ajuntament té previst organitzar tres edicions anuals de La Maresma. 

La fira és oberta a la participació de:

  • Parades locals, de la comarca del Maresme i del territori DO Alella de producte fresc, de temporada, proximitat i km 0 i/o  ecològic.
  • Parades locals, de la comarca del Maresme i del territori DO Alellad'alimentació elaborada i derivats que treballin amb producte  de proximitat (melmelades, patés, confitures, formatges, embotits, fruita deshidratada, mel, herbes aromàtiques ... ). 
  • Parades locals, de la comarca del Maresme i del territori DO Alella de venda de productes elaborats a la comarca.
  • Comerços d'Alella que treballin amb producte de proximitat.
  • Empreses i professionals locals, de la comarca del Maresme i del territori DO Alella dedicades a energies renovables i projectes de sostenibilitat o cura del medi ambient
  • Empreses i professionals locals, de la comarca del Maresme i del territori DO Alella dedicades a facilitar a les persones assistents el coneixement i reflexió sobre el desenvolupament sostenible mitjançant activitats i tallers.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és: 

  •  Seguir amb la voluntat de promocionar, potenciar i donar a conèixer la gran varietat de productes de proximitat.
  • Aconseguir que la FIRA DE PROXIMITAT I KM0 d'Alella sigui un referent de la comarca donant un protagonisme important a l'alimentació de proximitat i ecològica de la venda directe dels productors.
  •  Sensibilitzar la necessitat de conservar i protegir el medi ambient de forma indefinida.
  •  Avançar cap a un desenvolupament sostenible.

Les sol·licituds per participar en la fira es poden presentar fins al 7 d'octubre. 

Més informació sobre la documentació i el tràmit d'inscripció en aquest ENLLAÇ

 

Pujar al principi de la pàgina