Notícies
Publicat el 9 de setembre de 202209.09.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obertes les inscripcions al programa de tardor de la Gent Gran 6.0
La tardor de la gent gran

La Regidoria de Gent Gran ja té en marxa el programa trimestrals d'activitats adreçat a persones de 60 anys. La Tardor de la Gent Gran 6.0 inclou noves sessions de marxa nòrdica, sortides a caminar i fer salut, tallers per envellir amb sentit i en forma, tastets de teatre i creativitat, propostes per promoure el benestar, una sessió per aprendre a relacionar-se i fer tràmits amb l'Ajuntament de manera virtual i una sortida a la planta de compostatge de Granollers.  El programa, que s'ha repartit a totes les cases amb persones empadronades de més de 60 anys, inclou també altres informacions d'interès ara el projecte Radars, de suport a la gent gran, el servei de transport a demanda, o les bonificacions per a la gent gran a les targetes de transport, l'Espai d'Arts Escèniques o el Complex Esportiu Municipal. 

Són activitats pensades per promoure l'envelliment actiu d'una manera cultural, saludable i activa, gaudint de l'entorn i compartint espais amb altres veïns i veïnes, per alimentar el cos i la ment.

La inscripció a cadascuna de les activitats és gratuïta i es realitzarà emplenant el formulari que acompanya cadascuna de les propostes. 

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/gentgran60 

La tardor de la gent gran 6.0

La tardor de la gent gran 6.0

Fitxer: Fulleto_Gent_Gran_TARDOR2022_online.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 281.26 kB

Pujar al principi de la pàgina