Notícies
Publicat el 12 d'abril de 202212.04.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Els Relats des d'Alella tindran l'empremta de Mercè Giralt
Relats des d'Alella

El concurs de Relats des d'Alella tindrà a partir d'aquest any 2022 un valor afegit: el reconeixement i el record a l'escriptora alellenca Mercè Giralt. L'obra guanyadora dels relats rebrà el nom d'aquesta important figura del món de la cultura que va deixar una empremta tan important al municipi, com a escriptora i com activista cultural. Mercè Giralt defensava la importància dels relats menuts i va ser una de les persones impulsores de l'entitat Cerquem les Arrels d'Alella, un col·lectiu de recerca i divulgació històrica en actiu des de 1996 que s'ha centrat, tot i que no exclusivament, en la recuperació de la memòria recent de la població a través del testimoni oral dels avis i àvies d'Alella.

El concurs és obert a totes les persones majors de 60 anys residents a Alella. El tema dels treballs és lliure, en prosa i pot ser escrit en català o en castellà. Els relats s'han de lliurar abans del 9 de maig a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia —de dilluns a divendres, de 15 a 20 hores, i divendres i dissabte, de 10 a 13.30h— i també es poden enviar per correu electrònic b.alella.fg@diba.cat

El relat guanyador es donarà a conèixer el 27 de maig a les 11.30h, en el transcurs de l'acte “Paraules des d'Alella”, en què les persones participants posaran veu al seu relat, dins del programa de la Festa de la Gent Gran que se celebrarà del 23 al 29 de maig.

Relats des d'Alella

Noces d'or

Feu 50 anys de casalts? Us volem felicitar! Busquem parelles que aquest any celebrin les noces d'or. Farem un homenatge el diumenge 29 de maig de 2022 durant el 80è Dinar d'Homenatge a la Vellesa al Pavelló Municipal d'Esports. 

Condicions: estar empadronats/des a Alella o ser soci/sòcia del Casal de la Gent Gran Can Gaza que han fet o faran 50 anys de casats durant el 2022.

Informació i inscripcions: fins al 6 de maig cal portar una fotocòpia del llibre de família o el certificat literal de matrimoni de l'Ajuntament a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) o a l'Associació Gent Gran Can Gaza (93 540 05 21).

www.alella.cat/festagentgran

Pujar al principi de la pàgina