Notícies
Publicat el 12 de gener de 202212.01.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obertes les inscripcions a la 1a Trobada Artesana al Baix Maresme
Primera trobada artesana del Baix Maresme

L'Ajuntament d'Alella, juntament amb els ajuntaments del Masnou, Montgat, Teià i Tiana organitzen la primera Trobada Artesana al Baix Maresme amb l'objectiu de donar visibilitat i promocionar el treball de persones artesanes i creatives d'aquest territori. La jornada es farà el dimarts 25 de gener, de 9 a 14h, a la Sala Joan Comellas de l'Edifici Centre del Masnou (c. de Josep Pujadas Truch, 1), i neix amb la voluntat de convertir-se en un punt de trobada per establir contactes i compartir idees i experiències entre el col·lectiu del Baix Maresme vinculat al món de l'artesania i la creació. La trobada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia des d'aquest ENLLAÇ.

 Sota el lema “Inspira't, enforteix-te i enfoca't”, l'esdeveniment comptarà amb un programa de xerrades i tallers en què es donaran a conèixer recursos pràctics i experiències d'èxit en aquest camp. 

Per aquesta primera edició, la trobada comptarà amb la participació i ponències de:

  • Francesca Tur, publicista i analista de tendències que ha estat nomenada per Forbes com una de les 40 millors futuristes d'Espanya
  • Andrea Ayala, artista i creativa. Va rebre el Premi a la millor col·lecció Fad 2002 i primer premi en el certamen Talente 2008 Munich.
  • Luca Hugo Brucculeri, dissenyador. Va ser nominar l'any 2015 al “Compasso d'Oro”, el premi de disseny italià més antic i amb més autoritat del món.
  • Stay Hungry Stay Foolish, centre de recerca de creativitat i d'entrenament creatiu format per Lucas L. Daglio, director creatiu publicitari i professor, i Guadalupe González, directora d'art i dissenyadora. Per l'estudi han passat fins ara més de 800 alumnes des que van obrir les portes el 2011.
  • Mònica Rodríguez, creativa. Fundadora d'Empresas Creadoras i autora de la primera guia de negocis per a makers i artesans en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina

PROGRAMA DE LES JORNADES


9.00 h - Arribada i acreditacions

9.20 h – Benvinguda i salutació

9.30 h - Presentació de la Trobada
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències i dedicada a l'assessorament estratègic creatiu per a marques.

9.45 h - Conversa inspiracional
Aportar inspiració i motivació és l'objectiu d'aquesta conversa on s'establirà un diàleg entre emprenedors creatius amb trajectòria i una professional de les tendències.
A càrrec de Francesca Tur, publicista especialitzada en el món de les tendències, Andrea Ayala, dissenyadora de moda i docent a les escoles LCI i ESDI i Luca Hugo Brucculeri, dissenyador efímer d'espais temporals barrejant el disseny, l'art i l'artesania.

10.45 h - Pausa-cafè

11.00 h – Taller creatiu Imagina, crea, atreveix-te
Amb aquest taller creatiu, aconseguirem comprendre i exercitar la creativitat des d'una perspectiva individual i col·lectiva per generar idees innovadores.
A càrrec de Lucas Daglio, director creatiu i fundador de Stay Hungry Stay Foolish i Guadalupe González, directora d'art i dissenyadora. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

12.10 h – Xerrada workshop: Com fer-te amic del màrqueting i les vendes
Amb aquesta xerrada workshop descobriràs què fa que la personalitat del creador tendeixi a evitar el màrqueting i les vendes i estratègies per començar a millorar en aquestes àrees del negoci i fins i tot a gaudir-les!
A càrrec de Mònica Rodríguez, mentora de negocis, formadora, autora i speaker especialitzada en Slow Business i fundadora d'Empresas Creadoras, una escola de negocis per a creadors i creatius. Presentació a càrrec de Francesca Tur.

13.20 h - Presentació del repte artesanal participatiu del Baix Maresme
A càrrec d'artesans i artesanes locals.

13.35 h - Cloenda

Més informació a la pàgina Trobada Artesana al Baix Maresme

Pujar al principi de la pàgina