Notícies
Publicat el 10 de gener de 202210.01.2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Canvi d'any amb obres enllestides i d'altres a punt per començar
Obres Santa Madrona

L'Ajuntament comença l'any 2022 com va acabar l'any 2021 posant fil a l'agulla per enllestir diferents actuacions de millora a la via pública, algunes de vital importància per al municipi, com ara la finalització de la passera que ha d'unir el centre del poble amb el Camp d'Esports Municipal.

Millores a Guilleries i el carrer Nord

Al desembre es van executar els treballs per reduir la velocitat i millorar l'accessibilitat a les parades de bus del carrer Guilleries, amb la construcció d'un pas elevat que facilita l'accés als busos i al mateix temps ajuda a pacificar el trànsit en aquesta via tan utilitzada. En aquesta actuació s'han invertit més de 10.000 euros.

En paral·lel es va enllestir la pavimentació asfàltica del carrer Nord, un petit carreró sense sortida que es trobava en molt mal estat, amb una inversió de més de 15.000 euros.

Carrer del Nord Guilleries

Millores a Alella Parc

Recentment, s'han enllestit també diverses actuacions de millora a Alella Parc, com ara l'enjardinament de la zona de l'entrada i la instal·lació d'una estructura d'acer corten amb el nom d'Alella, tal com ja es va instal·lar als altres barris limítrofs del poble, com Can Sors i Ibars
Meia. També s'ha realitzat l'arranjament de la zona verda del carrer Riera Alta i la neteja dels marges. La inversió en el conjunt de les dues actuacions ascendeix a 20.000 euros.

Alella Parc

El final del Tram A

Aquest mes de gener està previst que es reprenguin els treballs per poder finalitzar el camí de vianants que ha de perllongar l'actual passeig de la Riera fins al Camp d'Esports Municipal. L'obra ha patit diverses vicissituds que han impedit l'execució en els terminis previstos, i finalment s'ha pogut adjudicar a l'empresa Obras y Pavimentos Brossa per un import de 166.527 euros i un termini d'execució d'un mes a comptar des de l'inici de les obres. Aquesta actuació es complementa amb una aportació addicional de 23.403 euros més dels treballs d'arranjament i neteja de la Riera d'Alella
des del pou sorrenc fins al Camp d'Esports.

Tram A

Alineació del carrer de Santa Madrona

Aquest dilluns, 10 de gener, es van iniciar els treballs d'enderroc d'edificacions i tanques existents al carrer de Sant Madrona. Aquesta actuació permetrà eixamplar el carrer des de l'entrada al Casal d'Alella fins a la confluència amb el carrer Balmes, aconseguint una alineació de les edificacions existents. Les obres van ser adjudicades a B28 Construccions SL per un import de 48.478 euros. Aquesta primera setmana d'obres hi haurà afectacions puntuals de trànsit, es tallarà la circulació de forma intermitent entre el carrer Balmes i el Torrent Vallbona per tal de fer les feines d'enderroc de les edificacions afectades.  Cap a finals de gener o principis de febrer es tornaran a produir afectacions viàries mentre es facin els treballs de pavimentació del carrer.  Els guals no es veuran afectats, podran entrar i sortir per cada extrem.

Obres Santa Madrona 

Els habitatges socials de les "Cases dels Mestres"

També es preveu iniciar aquest mes de gener la reforma de les “Cases dels Mestres” per reconvertir-les en tres habitatges socials. L'obra ha estat adjudicada a Construccions Deumal per un import de 358.039 euros.

Pujar al principi de la pàgina