Notícies
Publicat el 5 d'octubre de 202105.10.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Alella acull del 10 al 12 de novembre les primeres Jornades de Salut Mental
Jornades salut mental

Els problemes de salut mental són cada dia més palpables a la nostra societat. La crisi sanitària, social i econòmica derivada de la pandèmia ha agreujat aquesta situació, alhora que s'estan enllestint canvis legislatius en aquest àmbit i s'intensifica el debat sobre com cal afrontar els estats alterats de consciència. 

Per tal de facilitar espais de reflexió i debat sobre aquest àmbit, que d'una manera o un altre afecta tota la ciutadania, l'Ajuntament organitza, a través de la Regidoria de Promoció de la Salut, Ocupació i Ciutadania, les primeres Jornades de Salut Mental. Se celebraran els dies 10, 11 i 12 de novembre i se centraran especialment en les responsabilitats ètiques en l'acompanyament a persones en estats alterats de consciència. 

Les Jornades comptaran amb la participació de reconeguts especialistes i permetran conèixer i posar en comú diferents experiències que es duen a terme en aquest àmbit arreu del territori.

Les sessions s'adrecen a un públic especialitzat i també a tota la ciutadania que tingui interès en aquest tema. 

El programa inclou laboratoris de diàleg, col·loquis, xerrades, recital de poesia i l'espectacle La balada de Lady Lup, a càrrec de La Trigulga dels Fútils. A més, des de la Regidoria d'Adolescència i Joventut s'han programat dues activitats: una adreçada a joves i adolescents i una altra pensada per a famílies, que es faran els dies 10 o 11 en horari de tarda.

La participació en les Jornades és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia del 7 d'octubre al 9 de novembre emplenant aquest FORMULARI.

Més informació i inscripcions a www.alella.cat/jornadessalutmental.

Pujar al principi de la pàgina