Notícies
Publicat el 26 d'abril de 202126.04.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Ja s'han obert les inscripcions a les Jornades de la Gent Gran Activa
Jornades Gent Gran

Enguany, més que mai, es fa necessari donar suport i fer un reconeixement a la gent gran del poble, uns dels col·lectius més castigat per la pandèmia, a través de les Jornades de la Gent Gran Activa. El format d'aquesta 13a edició estarà marcat per les restriccions sanitàries del moment, que afectaran, sobretot, al multitudinari Dinar d'Homenatge a la Vellesa que es fa cada any al Pavelló i que aquest any haurà de ser molt diferent.

El programa de les Jornades, que s'ha enviat a totes les llars del municipi amb persones de més de 60 anys, comença el 29 de maig i s'allarga fins al 15 de juny. La proposta inclou tallers, xerrades, espectacles i activitats esportives i saludables, a més del 79è Dinar d'Homenatge a la Vellesa que es farà el 6 de juny al restaurant Masia Can Cabús.

  • Inscripcions a les activitats en aquest FORMULARI 
  • Preinscripció al 79è Dinar d'Homenatge a la Vellesa en aquest FORMULARI 

Reconeixement a les parelles que celebren enguany les noces d'or 

L'Ajuntament vol felicitar totes les parelles que durant l'any 2020 o el 2021 celebren les noces d'or, fent-los un reconeixement el 6 de juny en el 79è Dinar d'Homenatge a la Vellesa que es farà al restaurant Can Cabús. Cal estar empadronats a Alella o ser soci/sòcia de l'Associació de Gent Gran d'Alella, i fer 50 anys de casats. Cal apuntar-se abans del 7 de maig a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament o l'Associació Gent Gran Can Gaza (935400521) presentant una fotocòpia del llibre de família o el certificat literal de matrimoni. 

Relats des d'Alella

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia convoca l'11è Recull Relats des d'Alella, amb l'objectiu de donar a conèixer les històries, vivències, anècdotes i records de la gent gran del poble. El relat pot ser de temàtica lliure, en prosa i escrit en català o castellà. Cal lliurar-lo abans del 14 de maig a la Biblioteca. Tots els relats seran recopilats en una publicació. 

Accés gratuït al Complex Esportiu Municipal

Accés gratuït durant les jornades per a les persones majors de 60 anys. Es podrà fer ús dels vestuaris, piscina, sauna i jacuzzi, així com la resta de serveis del Complex. L'horari és de dilluns a divendres, de 7 a 21 h, ininterrompudament, dissabte és de 8 a 20 h i diumenge és de 9 a 14 h. Cal portar el DNI i facilitar les dades en el moment de demanar cita prèvia trucant al 93 555 18 95.

Fulletó Jornades Gent Gran 2021

Fulletó Jornades Gent Gran 2021

Fitxer: Fulleto_Jornades_Gent_Gran2021_versio_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 303.06 kB

Més informació a www.alella.cat/jornadesgentgran

Pujar al principi de la pàgina