Notícies
Publicat el 7 de juliol de 202107.07.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Nova edició de botigues al carrer el 10 de juliol de 2021
Botigues al carrer

La regidoria de Promoció Econòmica anima als comerços d'Alella i a tota la ciutadania a participar en una nova edició de les botigues al carrer, programada per el dissabte 10 de juliol, de 17 a 21h. 

També obriran algunes parades del Mercat Municipal, en horari de 20 a 24h, i oferiran tastets i animats amb un grup musical. 

L'objectiu d'aquesta acció de dinamització comercial és sortir al carrer i ensenyar els productes de qualitat, proximitat i l'oferta que hi ha al municipi. 

Els comerços interessats a participar poden presentar les seves sol·licituds en aquest FORMULARI


El funcionament de l'activitat:

1. Cada comerç que hi participa podrà posar una taula, una burra o element decoratiu al carrer davant de la seva botiga amb els productes que vulgui posar a la venda.

2. L'espai ocupat de la via publica no podrà superar els 2m2

3. S'autoritzarà al comerç que voluntàriament participi a sortir al carrer en el període i horari que s'aprovi en el calendari anual.

4. Les botigues que hi participin hauran d'inscriure's a través del formulari ubicat en el següent enllaç www.alella.cat/botiguesalcarrer

5. La col·locació de la taula, burra o element decoratiu no pot impedir el pas de vianants ni de vehicles pel carrer.

6. No serà d'aplicació la Taxa continguda en el punt 3 de l'ordenança fiscal núm. 16 reguladora de la taxa per instal·lació de parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d’ús públic i indústries del carrer i ambulants al ser una activitat declarada per la JGL d'interès local als efectes.

7. L'Ajuntament d'Alella, com a organitzador, declina tota responsabilitat pels danys que puguin patir, les persones, les instal·lacions i els objectes exposats, tant pel que fa als desperfectes així com el deteriorament o a possibles robatoris dels objectes exposats a les parades.

8. És absolutament obligatori seguir amb LA NORMATIVA VIGENT RESPECTE EL COVID-19: RESOLUCIÓ SLT/1648/2020, de 8 de juliol, per la qual s'estableixen les mesures en l'ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

Pujar al principi de la pàgina