Notícies
Publicat el 26 de febrer de 202126.02.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
El Mercat Municipal posa en marxa la venda per Internet
jocomproaalella.cat

Des de  l'1 de març ja es pot comprar al Mercat Municipal sense moure's de casa. Només cal accedir a la plataforma jocomproaalella.cat  i fer un recorregut virtual per l'oferta de productes que tenen a la venda les parades, amb el preu i les característiques de cada article, de la mateixa manera que es faria anant de forma presencial. Així es pot omplir la cistella de la compra amb tot allò que es vol adquirir i fer un pagament únic amb tota la comanda a través de targeta electrònica. Després només cal triar l'horari de lliurament i un servei de repartiment portarà la comanda a casa. 

La iniciativa està promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica a partir d'una subvenció de la Diputació de Barcelona, que cobreix la posada en marxa de la plataforma de venda per Internet i sis mesos de manteniment del servei per a les set parades que s'han afegit inicialment a aquest sistema de venda virtual. 

La plataforma està desenvolupada per l'empresa Manzaning, que ja gestiona altres webs similars de mercats municipals, i neix amb la voluntat d'incorporar al projecte la resta de comerços del municipi per donar-los la possibilitat de vendre en línia i fer lliurament a domicili a través d'aquesta mateixa web.  

Per animar a la ciutadania a posar a prova la compra virtual, l'enviament a domicili és gratuït en la primera comanda. En les següents el cost establert és de 5,95 euros. Els horaris de repartiment són dimarts de 10 a 12h, divendres de 18 a 20h i dissabte de 12 a 14h, tot i que s'anirà ajustant en funció de les necessitats que es detectin. El repartiment també inclou El Masnou, Teià i Vallromanes.    

Pujar al principi de la pàgina