Notícies
Publicat el 9 de febrer de 202109.02.2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Posada al dia de les entrades i sortides de vehicles
Entrades i sortides de vehicles

L'Ajuntament ha iniciat el procés per posar al dia les entrades i sortides de vehicles a pàrquings i garatges. Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de camp per tal de poder actualitzar i regularitzar les dades del padró de la taxa per l'entrada i sortida de vehicles.

L'objectiu d'aquestes feines és identificar aquelles entrades i sortides de vehicles que actualment no estan donades d'alta al padró i per tant no paguen la taxa corresponent, revisar que els registres del padró actual estiguin tributant pels elements tributaris correctes i  instar a les propietats a realitzar les actuacions a la vorera que corresponguin d'acord amb els elements anteriors, ja sigui fer el rebaix que correspongui o reposar la vorera en el cas que no hi hagi gual.

Un cop finalitzats els treballs de camp, es procedirà a comunicar a les persones interessades aquells elements que s'hagin detectat i que no coincideixin amb les dades que consten el padró per tal que puguin al·legar allò que considerin adient. 

En tot cas, les propietats que no tinguin cap variació respecte de les dades que consten al padró de l'Ajuntament no rebran cap tipus de comunicació.

Els treballs han estat adjudicats a l'empresa Audifilm Consulting, SL per un cost de 16.700 euros.

Pujar al principi de la pàgina