Notícies
Publicat el 20 d'octubre de 202020.10.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Can Lleonart suspen l'activitat presencial i farà els cursos de forma virtual
Can Lleonart

Les noves mesures preventives aprovades per la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19 que han entrar en vigor aquest dimarts, 20 d'octubre, obliguen a suspendre les activitats cíviques i comunitàries grupals —com, per exemple, als equipaments cívics— que impliquin presencialitat. S'exceptuen els programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i programes de suport juvenil, així com activitats d'intervenció social i personals com els menjadors de caràcter social.

Aquesta resolució publica al DOGC obliguen a suspendre l'activitat PRESENCIAL de cursos i tallers que s'imparteixen a Can Lleonart mentre es mantiguin aquestes restriccions. 

Per tal que aquesta mesura afecti el mínim possible al desenvolupament de les activitats a les persones inscrites als cursos i tallers, s'ha acordat amb el professorat seguir impartint les classes de forma virtual a través d'Internet sempre que sigui possible. Can Lleonart enviarà un correu electrònic a les persones usuàries amb un enllaç mitjançant el qual es podran seguir les classes a les quals estiguin inscrits, el mateix dia i en el mateix horari del curs. 

Si es donés el cas que el curs o taller no és possible dur-lo a terme de manera virtual, també s'enviarà un correu amb les indicacions pertinents.

L'equip de Can Lleonart està disposició dels usuaris i usuàries per resoldre dubtes o inquietuds que aquesta situació us pugui generar (93 540 40 24).

Les noves mesures també obliguen al anul·lar les activitats presencials del Casal de la Gent Gran a Can Gaza i del Casal d'Alella.

Pujar al principi de la pàgina