NotÝcies
Publicat el 2 d'octubre de 202002.10.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versiˇ per imprimir
Participar en la campanya 'Em quedo a Alella, jo compro a Alella' tÚ premi
Tote bag

La campanya Em quedo a Alella, jo compro a Alella segueix en marxa. Aquesta vegada arriba amb una nova proposta.

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, conjuntament amb establiments del municipi, proposa que la ciutadania pugui lluir amb orgull la marca Alella amb les tote bags (bosses de tela) promocionals de la campanya a la vegada que beneficiar-se d'un 10% de descompte en les compres realitzades fins al 31 de desembre en els establiments que hi participen.

Per prendre-hi part, nomÚs cal publicar una foto, abans del 20 d'octubre, amb el photocall o algun element grÓfic de la campanya amb el #jocomproalella #emquedoalella i etiquetar el perfil de l'Ajuntament a les vostres xarxes socials.  Les 50 primeres fotos que es publiquin, seran les guanyadores.

Per poder fer les fotos amb el photocall, aquest estarÓ ubicat en diferents punts del poble: el divendres 2 d'octubre de 17 a 20 h a la Plaša de l'Ajuntament, el dimecres 7 d'octubre durant tot el dia a Can Patatina, el divendres 9 d'octubre de 9 a 13 h a la Plaša Germans Can Lleonart i de 15 a les 20 h al carrer └frica. Per ˙ltim, el dijous 15 d'octubre durant tot el dia a la plaša Antoni Pujadas. A mÚs, els establiments comercials disposen del cartell de la campanya, per poder acollir les fotografies fetes amb les compres realitzades.

Us animem a participar-hi, compartir-ho i a aprofitar el potencial d'Alella.

#EmquedoaAlella
#JocomproaAlella

Descarregueu-vos els cartells

em quedo a alella  jo compro a alella

Pujar al principi de la pÓgina