Notícies
Publicat el 8 de juny de 202008.06.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Obres a la carretera BP-5002 entre la rotonda de la N-II i l'autopista
Obres asfaltat

Aquest dilluns 8 de juny s'inicien unes obres de rehabilitació del paviment de la carretera BP-5002 que afectaran els termes municipals d'Alella i el Masnou, concretament entre els quilòmetres 0 i 1,535, des de la Nacional II fins a l'autopista. Aquests treballs els executa la titular de la via, que és la Diputació de Barcelona. Es treballarà en horari diürn de dilluns a divendres.

Les obres, en un primer moment consisteixen en arranjament de les zones que es troben malament  i posteriorment el fressat de tot el ferm i donar una nova capa d'asfalt. El temps previst és de tres setmanes aproximadament.

Els treballs s'han iniciat a la rotonda nova del Masnou i es fan desviaments del trànsit per Can Teixidó. A mesura que vagin acabant aquest tram aniran pujant i es faran els talls totals o parcials de la via necessaris. La intenció és tenir sempre un carril obert i fer pas alternatiu, però no es descarta que en algun moment s'hagi de tallar la via totalment i procedir a fer desviaments. En el cas del tram del nosttre muinicipi, una de les vies alternatives quan es trobin treballant des de l'av. Badalona fins al Canonge serà utilitzar l'avinguda Rosers de baixada.

Pujar al principi de la pàgina