Notícies
Publicat el 26 de maig de 202026.05.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Èxit del curs de formació 'Instagram millora la teva estratègia'
Curs IG

Una quarentena de persones van gaudir dilluns dia 25 al migdia de la formació on line Instagram millora la teva estratègia, impartida per l'alellenca Mònica Urrútia Azcon.

Durant la formació es va fer un repàs dels punts estratègics que permeten millorar la visibilitat amb aquesta eina, a través de la imatge, el contingut i el llenguatge. La idea era conèixer quines possibilitats ens Instagram, quins són els elements a tenir en compte i quin és el públic objectiu i els seus interessos.

Després de la classe magistral virtual, les persones participants van poder preguntar i fer arribar els seus dubtes a la professora, per tal de saber com millorar l'estratègia i poder arribar a més alellenques i alellencs. També l'oportunitat de seguir consolidant la marca Alella i promocionant el consum de proximitat.

L'experiència va suposar un primer tast de la xarxa social del moment, amb l'objectiu de seguir impulsant els negocis, establiments i comerços del poble des de la Regidoria de Promoció Econòmica.  

Pujar al principi de la pàgina