Notícies
Publicat l'1 de juliol de 202001.07.2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Versió per imprimir
Engega la campanya 'Em quedo a Alella, jo compro a Alella'
Jo em quedo a Alella

Em quedo a Alella, jo compro a Alella és una campanya promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica que avui dona el seu tret de sortida. La campanya promou l'economia local i vol donar visibilitat a la gran varietat econòmica i comercial amb què compta Alella. Ha comptat amb la col·laboració de la població i el teixit econòmic i comercial per fer-la més rica i que tota la ciutadania se la pugui sentir seva. 

Ja fa mesos que diferents persones que formen part del Grup de Treball de Promoció Econòmica conjuntament amb la Regidoria, amb membres de la XETA especialitzats en màrqueting i amb un equip especialitzat en creativitat publicitària estan treballant per dur el projecte a terme.

Em quedo a Alella, jo compro a Alella conté tot un seguit d'accions entre les quals hi ha la posada en marxa de la plataforma on line e-commerce alella.cat/jocomproaalella, una market place que arriba per acostar encara més el teixit comercial i empresarial a la ciutadania. Encara més a prop. Des d'avui, a través de la plataforma, podreu seguir comprant i consumint del comerç local i adquirint serveis, amb tota les comoditat des de casa. És una eina que ha vingut per quedar-se, per tal de facilitar les compres i permetre-us seguir adquirint els vostres productes a Alella.

Hi haurà més accions que anirem anunciant i que podreu seguir a través de les xarxes socials de l'Ajuntament. 

Us animem a participar-hi, a compartir-les i a aprofitar el potencial d'Alella. Seguim fent que giri l'economia local, que durant el confinament ha permès que comptem amb tots els productes. Ara és el torn de retornar-ho. 

#EmquedoaAlella

#JocomproaAlella

Descarregueu-vos els cartells:

Fitxer Acrobat-PDF de (610,36kB)

Fitxer: AF_A3_EM_QUEDO_A_ALELLA_AJALELLA_T.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 610,36 kB

Fitxer Acrobat-PDF de (611,43kB)

Fitxer: AF_A3_JO_COMPRO_A_ALELLA_AJALELLA_T.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 611,43 kB

Pujar al principi de la pàgina