Filtrar esdeveniments
Escrit AP-CP juliol/agost de 2017: "La llibertat de ser"
 
Versió per imprimir
 • Alella Primer-CP

  Sembla que hi ha temes dels quals parlar-ne pot semblar tabú, i no ho hauria de ser en cap cas. El passat 28 de juny l'Ajuntament d'Alella va voler sumar-se als diferents actes de celebració i suport al col.lectiu LGTBI. I de forma visible ho va fer desplegant la bandera multicolor al seu balcó com a mostra de de suport a una causa per la qual encara queda molt per aconseguir, una veritable igualtat i respecte per a les persones que formen part d'aquest col·lectiu.

  Des del nostre grup municipal hem donat suport al fet d'haver celebrat de forma oberta aquesta data i fer visible la defensa a la llibertat d'estimar sense condicions ni distincions. Volem ressaltar la tasca que s'està fent des de l'ajuntament, amb diferents accions i més concretament aquest dia sortint al carrer amb activitats de sensibilització sobre la realitat que pateix aquest col·lectiu.

  Però el 28 de juny no només és un dia per a la celebració. També és un dia per a la reivindicació i la lluita que encara seguim tenint. Algunes de les metes són diferents a les de les primeres manifestacions, però, malauradament, algunes altres són exactament les mateixes. La LGTBIfòbia encara està ben present en molts àmbits de la nostra societat. Encara hem de veure com hi ha persones que són agredides per mostrar-se tal i com són. Tot i que s'han aconseguit molts avenços fins i tot en aquest camp, és un fet que la violència i fòbia cap a les persones del col·lectiu LGTBI encara és existent, i en aquest sentit tenim molt present que és una prioritat màxima aconseguir que aquestes persones visquin la seva vida afectiva i sexual amb el respecte que cal i acabar amb la violència cap al mateix. I això també significa una feina més intensa i continuada a nivell educatiu per una societat més conscienciada i respectuosa amb la realitat de les persones LGTBI.

  D'altra banda, entrem en dates estiuenques i amb elles arriba la Festa Major, renovada, i amb la celebració dels 18 anys de la caminada nocturna que enguany serà ben especial. És un bon moment per sortir, passejar i gaudir del nostre poble.

  Us animen a que participeu i disfruteu de la nostra Festa Major i de la Festa de la Verema!

Pujar al principi de la pàgina